7.5 C
Alajärvi
tiistai 03.10.2023
spot_img
MAINOS

Kuusiolinna Terveydessä influenssarokotukset vain ajanvarauksella

Koronatilanteen vuoksi influenssarokotukset 2020 järjestetään Kuusiolinna Terveyden alueella vain ajanvarauksella. Rokotuksia annetaan alueella kirjoilla oleville.

Rokotuspaikkana ovat Kuusiolinna Terveyden terveysasemien lääkärinvastaanotot ja Töysässä neuvola. Rokotettavaksi voi tulla vain täysin ilman infektio-oireita.

Rokotukseen pitää tulla mahdollisimman lähellä varattua rokotusaikaa. Ilmoittautua ei tarvitse. Maskin käyttöä rokotukseen tullessa suositellaan.

MAINOS

Ajan voi varata ensisijaisesti sähköisesti Hyvis-palvelun kautta. Mikäli sähköistä ajanvarausmahdollisuutta ei ole, voi ajan varata myös influenssa-ajanvarauspuhelimesta 27.11.mennessä.

Puolivuotiaista – 6 vuotiaisiin rokotukset ovat ajanvarauksella omasta neuvolasta. Koulu- ja opiskeluterveydenhuollon rokotukset toteutetaan ajanvarauksella omalta terveydenhoitajalta.

Maksuttomaan influenssarokotukseen ovat oikeutettuja raskaana olevat naiset, kaikki 65 vuotta täyttäneet, alle 7-vuotiaat lapset, sairauden tai hoidon vuoksi riskiryhmiin kuuluvat, vakavalle influenssalle alttiiden henkilöiden lähipiiri, varusmiespalveluksensa aloittavat miehet ja vapaaehtoisen asepalveluksen aloittavat naiset sekä sosiaali- ja terveydenhuollon sekä lääkehuollon henkilöstö.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät