11.5 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Vimpelin Joulusukka tulee taas!

Perinteinen Vimpelin Joulusukka -keräys järjestetään nyt jo kuudennen kerran. Joulusukassa kerätään lahjakortteja ja lahjoja vimpeliläisille vauvasta vaariin.

Keräyksen järjestää Moms for Kids ry yhdessä yhteistyökumppaneidensa Järvi-Pohjanmaan perhepalveluiden sekä Vimpelin seurakuntien diakoniatöiden kanssa, lisäksi SPR Vimpeli ja MLL Vimpeli lahjoittavat Joulusukkakeräyksen kautta Hyvä Joulumieli -lahjakortit.

Toivomme keräykseen erityisesti lahjakortteja, mahdollisuuksien mukaan vimpeliläisiin yrityksiin.

MAINOS

Voit myös tehdä lahjoituksen yhdistykselle Joulusukka-keräystä varten. Keräysaika on 5.11.-5.12. Lisätietoja keräyksestä ja tavoista osallistua löydät Vimpelin Joulusukan Facebook-sivuilta.

Erityisesti lahjojen ostamiseen tarvitset tietoja, joita yhteistyökumppanit ovat meille antaneet, ota siis yhteyttä, ennen kuin ostat paketteja.

Aiempien vuosien keräyksiin ovat lahjoittaneet vimpeliläiset yksityiset, yritykset ja yhdistykset, esimerkiksi viime vuonna saimme jakaa joululahjoja yhteensä yli sataan kohteeseen. Tule sinäkin tänä vuonna mukaan saamaan ja antamaan hyvää joulumieltä!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät