MAINOS

Asunto Oy Alajärven Joenhelmi rakentuu keskelle kaupunkia, joen rannalle

Alajärvelle Särkipadontielle alkaa pikapuoliin rakentua uusi kuuden asunnon rivitalo, jonka sijainti vain lyhyen kävelymatkan päässä kaupasta ja terveyskeskuksesta, joen rantaan ulottuvalla tontilla, on ihanteellinen.

– Lisäksi tämä on viimeinen rakentamaton tontti tässä Särkipadontiellä, tien päässä. Tästä eteenpäin jatkuu vain pyörätie, kuvailevat kohteen markkinoinnista vastaavan Omakodit kiinteistövälityksen LKV Antti Nenonen ja rakennuttaja Matti Hirvelä Maalausliike Hirvelä Oy:sta.

MAINOS

Ensi vuoden aikana valmistuvan Asunto Oy Alajärven Joenhelmen lisäksi Hirvelä on rakentanut alueelle useita muitakin rivitaloja, vuodesta 2014 alkaen kaikkiaan 22 asuntoa ja siellä asuu hyvin monentyyppisiä asukkaita.

Alue on ollut lapsiperheiden suosiossa, mutta yhtä lailla siellä on yksin asuvia nuoria, pariskuntia kuin ikäihmisiäkin. Alue on houkutellut asukkaita todella hyvin ja sinne on muuttanut paljon asukkaita myös Alajärven ulkopuolelta.

– Osa aiempina vuosina valmistuneista asunnoista on jo vaihtanut omistajaa, kun esimerkiksi perheet ovat tarvinneet isompaa kotia pääluvun kasvaessa. Osa taas on jättänyt vapautuneen asuntonsa vuokrakohteeksi, onhan Alajärvellä edelleen huutava pula vuokra-asunnoista.

Nyt rakentumaan lähtevä kohde on ulkonäöltään samantyylinen kuin edellisenä valmistunut rivitalo Särkipadontie kahdeksassa.

– Erona on se, että tuleva rivitalo on suurempi ja sen puolivälissä on porrastus sivusuunnassa. Lasitus koko asunnonlevyisiin terasseihin laitetaan heti valmiiksi.

– Kiinteistö liitetään kaukolämpöön ja autokatokseen tulee oma paikka jokaiselle asunnolle, Hirvelä kertoo. Uuteen rivitaloon rakentuu pelkästään kolmioita, joista neljä on 67 neliön suuruisia ja päätyasunnot 73,5 neliöisiä.

– Asunto Oy Alajärven Joenhelmen etuihin kuuluu myös hyvä sijainti tontillaan, sen terassit ovat mukavasti ilta-auringon puolella. Ajoissa asialla olevat asuntojen ostajat pääsevät vaikuttamaan näkyvien pitojen sisustuksen omassa asunnossaan, jolloin huoneistoista tulee asukkaalleen täysin sopivia.

Hieno juttu on se, että kunhan talon kaikki asunnot on myyty, voivat taloyhtiön osakkaat yhdessä päättää, millaisen rannan haluavat talolleen tehdä. Ranta kuuluu taloyhtiölle ja siihen saa vaikkapa oivallisen uimapaikan!

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version