0.8 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Alajärvellä lähetään joulukortti ikääntyneelle!

Joulupostia ikäihmisille -kampanja kutsuu kaikki Alajärven kaupungin asukkaat lähettämään joulukortteja ikääntyneille.

Tämä kaikkien aikojen iloisin joulukampanja alkaa nyt! Luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestää yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 16.11.-11.12. yhtä aikaa yli sadalla paikkakunnalla!

MAINOS

Kampanjassa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille.

Alajärvellä joulukortteja kerätään kotipalvelun ja hoivakotien asiakkaille.

– Lähettämällä joulukortin voi tuottaa yksinäiselle ikäihmiselle tunteen siitä, että häntä on ajateltu. Kortilla voi koskettaa ja tuottaa iloa lähimmäiselle, Siskot ja Simot ry:n toiminnanjohtaja Eero Väisänen sanoo.

– Näin korona-ajan poikkeusoloissa läheisten ja omaisten käynnit yksiköissä ja ikäihmisten kotona ovat rajoitetut ja moni ikäihminen tuntee yksinäisyyttä; lapset ovat muuttaneet kauemmaksi ja osa entisistä ystävistä on poistunut.

– Joulu on muistojen aikaa. Joulupostia ikäihmisille-kampanja on juuri tähän hetkeen iloa tuottava toiminta, joka tuo hymyn kasvoille niin kortin tekijälle kuin myös kortin saajalle.

– Järvi-Pohjanmaan perusturvan ikäihmisten palvelut ovat mielellään mukana tuomassa joulun taikaa ikäihmisille, kertoo Marita Ylilahti, Hoidon ja hoivan palvelujohtaja. Alajärven kaupunginkirjasto sekä Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto ovat mielellään mukana tässä hyvän mielen kampanjassa yhteistyössä perusturvan kanssa.

Kampanjan yhteistyökumppaneita ovat Kuntaliitto, Kansalaisopistojen liitto, Kansalaisareena ja Suomen 4H-liitto. Kampanjan suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kampanjaan osallistuminen on helppoa ja hauskaa! Siihen voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 16.11.-11.12.

Alajärvellä kortteja tehdään Järvi-Pohjanmaan kansalaisopiston piireissä. Joulukortteja voi tuoda myös kirjastoon tai käydä kirjoittamassa kirjastossa ja jättää ne siellä olevaan laatikkoon.

Kirjoita korttiin hyvän joulun toivotukset. Merkitse saajan kohdalle ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimesi ja Siskot ja Simot.
Pudota kortti sellaisenaan lähimpään keräyslaatikkoon. Ethän sulje korttia kirjekuoreen!

Alajärven kaupungin keräyspisteet ovat seuraavat: Keräyspiste 1 Alajärven kaupunginkirjasto Kirkkotie 7, ma, ti ja to kello 12-19, ke ja pe kello 10-16. Kirjaston omatoimiaikana voi kortteja jättää myös keräyslaatikkoon.
Keräyspiste 2 Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto, 2 Sairaalatie 3, alaoven vieressä talon postilaatikko.

Alajärvellä yhteyshenkilöinä toimivat Järvi-Pohjanmaan kansalaisopisto, Titta Väänänen, vt. rehtori titta.vaananen@alajarvi.fi / 044 297 0311 ja Alajärven kaupunginkirjasto, Päivi Pippola, kirjastotoimenjohtaja, paivi.pippola@alajarvi.fi /040 1836 125.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät