1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Lentopalloliigan lauantaisen ottelun ennakkomyynti käy kuumana Alajärvellä

Alajärvellä monitoimihallissa järjestetään tulevana lauantaina 21.11. kello 17 Suomen lentopalloliigan kärkiottelu, jossa kotijoukkueena pelaa Akaa Volley ja vierasjoukkueena Savo Volley.

Monitoimihallissa on kaikkiaan 1280 katsojapaikkaa ja katsojia voidaan ottaa sisälle siitä puolet, eli 640.

MAINOS
Alajärven Ankkurien lentopallojaoston puheenjohtaja Tuomo Haavisto ja Janne Mikkonen odottavat innolla lauantaita. Lipunmyynti on jo käynyt niin vauhdikkaasti, että oma paikkansa kannattaa todella varmistaa hankkimalla lippunsa etukäteen.

Maanantaihin mennessä ennakkoon oli myyty jo 300 lippua ja kun oletettavaa on, että valtaosa yleisöstä ratkaisee osallistumisensa tapahtumiseen vasta lähellä h-hetkeä, niin kannattaa todella varmistaa oma paikkansa katsomosta ennakkolippu hankkimalla.

– Ennakkoliput ovat myynnissä Japolla lauantaihin kello 14 saakka, toteaa ottelun puuhamies, Akaa Volleyta aikoinaan perustamassa ollut Janne Mikkonen. Mikkonen on hyvin tyytyväinen siihen innostukseen, jolla huippulentopallo-ottelu on Alajärvellä otettu vastaan ja lupaa, että järjestäjien toimesta tehdään kaikki, jotta ottelukatsomoon saapuminen olisi jokaiselle mahdollisimman turvallista.

– Paikan päälle tullaan ja katsomossa ollaan maskeissa, huuto ja kannustus kyllä kuuluvat maskien läpi! Käytössä on useita eri ovia, joiden kautta katsojat johdatetaan katsomoon. Jonottamista pyritään välttämään. Ennakkolipun ostaneille on oma sisäänkäynti Paavolan koulun puolelta.

– Paavolan koulun puolelta löytyy myös se ovi, jolla myydään lippuja, mikäli niitä vielä ottelun alla on myynnissä.

Huutoa ja kannustusta katsomossa on varmasti luvassa, sillä Akaalta on tulossa faneja paikalle bussikyydillä ja ennakkotiedot kertovat, että ilman paikallaolevia kannattajia ei Savo Volleynkaan tarvitse pelata.

Mikkonen arvioi, että kiinnostus ottelua kohtaan on Alajärvellä näin suurta, koska on harvinaista herkkua päästä seuraamana tämän tason peliä, mutta myös siksi että kentällä nähdään alajärveläislähtöisiä pelaajia; Tommi Siirilä ja Panu Pitkänen ovat ottelussa vastakkaisissa joukkueissa.

Alajärven Ankkureiden lentopallojuniorit myyvät ottelun yhteydessä arpoja, joilla pääsee osallistumaan Tommi Siirilän nimikirjoituksella varustetun maajoukkuepaidan sekä Panu Pitkäsen nimikirjoituksella varustetun pelipaidan arvontaan.

Paidat arvotaan erätauolla. Arpajaistulot, kuten tapahtuman kanttiinimyynnistäkin saadut tulot, menevät junioritoiminnan tukemiseen Alajärvellä.

Junnut pääsevät lisäksi jo perjantai-iltana kello 18.30 seuraamaan yläkatsomosta Akaan harjoituksia monitoimihallilla.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät