-6.6 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Hyvä aika -keräys tulee taas Alajärvellä!

 

Viime vuonna joulun alla Alajärvellä järjestettiin ensimmäisen kerran Hyvä aika -keräys. Keräyksellä kerättiin varoja paikkakunnan apua tarvitseville: oli kyseessä sitten nuori tai ikäihminen, yksinelävä tai perheellinen.

Keräys kosketti häntä, joka juuri sillä hetkellä oli avun tarpeessa.

MAINOS

Hyvä aika -keräys otettiin paikkakunnalla hyvin vastaan. Viime vuoden keräys tuotti yhteensä 2535 euroa. Tällä summalla ostettiin 63 lahjakorttia yhdeksään paikalliseen yritykseen!

Lahjakortit annettiin Alajärven kaupungin perusturvan, Vapaaseurakunnan, helluntaiseurakunnan ja Alajärven ev.lut seurakunnan diakoniatyön kautta eteenpäin jaettavaksi.

Nyt Hyvä aika -keräys on tulossa taas! Keräysluvan saaminen on pitkittynyt, joten vielä keräyksen alkamisajankohta on epäselvä, mutta keräys käynnistetään heti, kun se vain on mahdollista.

Hyvä aika -keräyksen alkamisesta tiedotamme Facebookissa, josta löytyy mm. keräyksen omat sivut, sekä Torstai-lehdessä.

Viime vuoden tapaan varoja kerätään paikkakuntamme apua tarvitseville. Varsinkin tällä hetkellä paikkakunnallamme eletään stressaavaa ajanjaksoa ja tässä vallitsevassa tilanteessa monen taloudellinen tilanne saattaa olla entistäkin ahtaammalla, työt saattavat olla tauolla, kenties sairastumisia jne. Joten keräys tulee varmasti ottamaan oman paikkansa myös tällä kertaa!

Jatkossa keräys ei keskity vain joulun aikaan, vaan apua tarvitsevia muistetaan ympäri vuoden.
Joulu on aikaa, jolloin moni ihminen ajautuu taloudellisesti tiukalle: joulu on tunnetusti kulutusjuhlaa niin lahjojen kuin ruoankin suhteen. Ja silti joulun aika on tunnetusti myös sitä antamisen aikaa!
Jos siis mietit, minne joulumuistamisesi tänä vuonna ohjaisit, niin malta hetki!

Hyvä aika -keräys on oiva tapa auttaa paikallisesti!

Hyvä aika -keräyksen järjestää Alajärven Päiväkeskusyhdistys.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät