-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Uusia koronatartuntoja Kyyjärvellä

Kyyjärvellä on ilmennyt uusia koronatartuntoja ja 16 henkilöä on asetettu karanteeniin kunnan alueella.

Kyyjärven kunnan sivuilla tiedotetaan, että kunnassa ennakoidaan tartuntamäärien kasvavan lähipäivinä altistuneiden joukossa.

MAINOS

Kyyjärven koronatilanne on kuitenkin edelleen rauhallinen, sillä altistuneiden jäljitys on onnistunut hyvin. Kyyjärven koronatartunnat ovat edelleen alle viisi, joten niitä ei näy tilastoissa.

On erittäin tärkeää noudattaa THL:n ohjeistuksia ja aluehallintoviraston määräyksiä. Maskeja suositellaan käytettäväksi, kun ei lähikontakteja voida välttää.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintovirasto kieltää tartuntatautilain 58 §:n 1 momentin nojalla alueellaan kaikki sisä- ja ulkotiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset.

Sisätiloissa ja alueellisesti rajatuissa ulkotiloissa voidaan kuitenkin Keski-Suomen sairaanhoitopiireihin kuuluvien kuntien alueella järjestää yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia, joihin osallistuu enintään 20 (kaksikymmentä) henkilöä edellyttäen, että turvallisuus niissä voidaan varmistaa noudattaen opetus- ja kulttuuriministeriön ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen 21.9. antamaa ohjetta. Määräys on voimassa ajalla 2.12.–21.12.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät