7.5 C
Alajärvi
tiistai 03.10.2023
spot_img
MAINOS

Kauneimmat joululaulut Alajärvellä

Joulu ei ole joulu ilman Kauneimpia joululauluja, moni on kysellyt. Ja nehän järjestetään yleisölle striimattuna lähetyksenä 3. adventtisunnuntai Alajärven Gabrielin kirkossa 13.12. kello 10 sanajumalanpalveluksen yhteydessä.

Laulut lauletaan Kauneimmat joululaulut vihkosesta. Max. 20 henkilöä.

Laulattamassa ja joulun julistusta johdattelemassa ovat Ann-Mari Häggman-Niemi ja kanttori Eeva-Liisa Kolonen.

MAINOS

Kauneimmat joulun toivelaulut Lehtimäellä

Samana päivänä 13.12. kello 13 Lehtimäen kirkossa toteutuu Kauneimmat joulun toivelaulut -kirkko seuraavalla periaatteella.

Alajärven ev. lut. seurakunta Facebook -sivustolla asiasta liittyvään mainokseen (ei videomainos) kommenttikenttään voi esittää yhden toivelaulun per henkilö.

Äänestyksessä parhaiten ääniä saaneet kymmenen ensimmäistä joululaulua lauletaan ja laulatetaan Lehtimäen kirkossa. Siellä tapaatte asian tiimoilta myöskin Ann-Marin ja Eeva-Liisan joulutunnelmissa. Max. 20 henkilöä. Tilaisuus striimataan.

Kauneimmat joululaulut vihkosia voi hakea perjantaihin 11.12. asti postilaatikoista, jotka löytyvät Alajärveltä seurakuntatalon tienpuoleiselta ovelta seimiasetelman edestä ja Lehtimäeltä seurakuntakodin edustan terassilta Lehtimäen toivelaulut äänestystä varten. Yksi rakkain joululauluni.

Kauneimmat joululaulut Järviradiossa Kotikirkon kanavalla torstaina 10.12. kello 17 osa 1 ja torstaina 17.12. osa 2, juontaa viestintä- ja lähetyskoordinaattori Tiina Akomeah.

Tiina Akomeah

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät