11.4 C
Alajärvi
tiistai 26.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Linda Vartiainen Soinin ja Ähtärin yhteiseksi koulukuraattoriksi

Sivistyslautakunta kokoontui Soinissa vuoden ensimmäiseen kokoukseen, jonka pääasiana oli kunnan liikunta-, nuoriso- ja kulttuuripuolen avustukset vuodelle 2021.

Avustukset jaettiin pääsääntöisesti esitysten mukaisesti. Ainoastaan joitain avustuksia siirrettiin yleisavustuksista kohdeavustuksien puolelle.

Kokouksen yhteydessä pöytäkirjaan merkittiin, että Soinin kunta tukee suoraan kulttuuripalveluista Soinilaisten muusikoiden iltaa 1500 eurolla ja Suomenselän kesä ry:n Soinillinen -tapahtumaa 2000 eurolla.

MAINOS

Kokouksessa valtuutettiin sivistys- ja henkilöstöjohtaja allekirjoittamaan kymmenen vuoden vuokrasopimus Järvelän tilan mailla kulkevan Motti-Milian reittisopimus.

Tiedoksi merkittäviä asioita kokouksessa oli useita. Soinin ja Ähtärin yhteiseksi koulukuraattoriksi ajalle 1.2.-31.12. on valittu Linda Vartiainen.

Resurssiopettajaksi kevääksi on valittu Linda Virkamäki, sillä Lena Koivisto siirtyi kieltenopettajan sijaisuuteen oman koulun sisällä.

Kouluun ilmoittautuminen tapahtuu helmikuun aikana Wilman kautta. Lisäksi kunnanhallitukselle ja edelleen valtuustolle on esitetty uuden laaja-alaisen erityisopettajan viran perustamista.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät