0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Antti Laukkonen jatkaa Eläkeliiton Alajärven yhdistyksen puheenjohtajana

Eläkeliiton Alajärven yhdistyksen koronan takia keväältä siirtynyt kevätkokous sekä syyskokous pidettiin samana päivänä Alajärven seurakuntatalolla marraskuun lopulla.

Kokous hyväksyi vuoden 2019 toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä vuoden 2021 toimintasuunnitelman ja talousarvion. Yhdistyksen puheenjohtajana jatkaa Antti Laukkonen.

MAINOS

Uusina jäseninä hallituksessa aloittavat Anja Allonen ja Kimmo Tuomi.

Hallituksen kokoonpano on Anja Allonen, Paula Etula, Mirjami Iiruu, Tapio Kantokoski, Raimo Kröger, Eero Latvala, Sirkka Levijoki, Mikko Mannila, Sirpa Matintupa, Aimo Rantala, Paula Tallbacka ja Kimmo Tuomi.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa 28.1. varapuheenjohtajaksi valittiin Sirpa Matintupa. Sihteerinä ja rahastonhoitajana jatkaa Aimo Rantala.

Jäsenvastaavana toimii Kimmo Tuomi, tiedotusvastaavina Sirpa Matintupa ja Aimo Rantala. Hengellisen työn vastaava on Antti Laukkonen.

Matkavastaavana ja liikuntavastaavana toimii Paula Etula. Vapaaehtoistyön vastaava on Anja Rantala ja ravintolavastaava Sirkka Levijoki.

MSL:n toimintavastaava on Aimo Rantala ja arpajaistoimikunnan vastaavaksi valittiin Eero Latvala.

Vanhusneuvoston ja vammaisneuvoston edustajana toimii Aimo Rantala ja joululehden mainosvastaavana Antti Laukkonen.

Lausuntapiirin vetäjänä jatkaa Tellervo Matila ja lauluryhmän vetäjänä Terttu Mäntyniemi.

Vallitseva koronatilanne aiheuttaa yhdistyksen toimintaan monenlaisia haasteita ainakin alkuvuodesta. Yhteisiä kokoontumisia ei ole pystytty järjestämään koronarajoitusten vuoksi. Tammikuun puolesta välistä lähtien on kuitenkin voitu käydä kävelemässä Pallohallilla.

Myös lentopallo ja sähly ovat alkaneet Monitoimihallilla, samoin keilaus Alvariinissa. Toiveissa on, että viimeistään keväällä voitaisiin järjestää yhteisiä ulkoilutapahtumia ja retkiä.

Seuraamme tarkasti Aluehallintoviraston, alueellisen yhteistyöryhmän Nyrkin sekä Järvi-Pohjanmaan pandemiatyöryhmän ohjeita ja aloitamme yhteiset toiminnot heti, kun ne ovat mahdollisia. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät