Joulusukka-jouluapukeräys on tullut jäädäkseen koko Järvi-Pohjanmaan alueelle

Mainos[adrotate banner="3"]

Joulusukka-jouluapukeräys koko Järvi-Pohjanmaalle on tullut jäädäkseen, sillä toiminnalle on selkeää tarvetta, toteaa Anu Pihlaja Moms for Kids ry:n Sinä et ole yksin -hankkeesta.

Moms for Kids ry:n Sinä et ole yksin -hanke järjesti vuonna 2020 Joulusukka -jouluapukeräyksen ensimmäistä kertaa kaikissa kolmessa Järvi-Pohjanmaan alueen kunnassa yhteistyökumppaneiden ja vapaaehtoisten voimin.

MAINOS

Vimpelissä Joulusukka-keräystä on järjestetty vuodesta 2015 alkaen ja nyt keräys järjestettiin
ensimmäistä kertaa Lappajärvellä sekä reilu viikko ennen joulua myös Alajärvellä kysynnän vuoksi.

Suuri ja lämmin kiitos keräyksen huikeasta onnistumisesta kuuluu kaikille tekijöille ja yhteistyökumppaneille Vimpelissä, Lappajärvellä ja Alajärvellä!

Joululahjoituksen saajia oli Järvi-Pohjanmaan alueella 96 taloutta ja lahjoituksen saaneita henkilöitä niissä oli yhteensä 250. Kunnissa eriteltyinä lahjoituksen saivat Vimpelissä 65 taloutta ja niissä 158 henkilöä, Lappajärvellä 22 taloutta ja niissä 66 henkilöä sekä Alajärvellä yhdeksän taloutta ja niissä yhteensä 26 henkilöä.

Keräykset järjestettiin erillisinä joka kunnassa ja lahjoituksen pystyi ohjata haluamaansa kuntaan.
Keräysten tuotto ohjattiin saajille Järvi-Pohjanmaan Sosiaali- ja Perhetyön, seurakuntien diakoniatöiden Alajärven Päiväkeskusyhdistys ry:n sekä suorien yhteydenottojen kautta.

Joulusukkakeräys tuotti alueella suoraan lahjoitettujen lahjakorttien lisäksi yhteensä pienkeräyksen kattosumman 10000 euroa!

Paljon yhteistyökumppaneita

Keräyksen yhteistyökumppani koko alueella oli Järvi-Pohjanmaa sosiaali- ja perhetyö.

Vimpelissä yhteistyökumppanina oli myös ev.lut. seurakunta, helluntaiseurakunta, MLL Vimpeli ja SPR Vimpeli, Lappajärviellä ev.lut. seurakunta ja MLL Lappajärvi sekä Alajärvellä ev.lut. seurakunta, vapaaseurakunta ja Päiväkeskusyhdistys.

Vimpeli: Ajo-opetus Harju Oy, Aki Kauppi, Vimpelin Apteekki, Boutique Johanna, Halpa-Halli, Japo, J & J Herrala Oy , Järviseudun Viherrakennus Oy, K-Market Veto, K-Rauta Pyhälahti, Kauneustupa Tuija, Kukkasalonki Kastanja, Lappajärven konetyöstö, Lasten- ja nuortenkoti Metsäkulma / Särkisen Perhekoti Oy, Loistava viestintätoimisto (TMI Susanna Korkiatupa), MTY Veljekset Herrala, Mäkelä Alu Oy, MLL Vimpeli, Parturi-Kampaamo Annukka, Parturi-Kampaamo Kirsi, Tikli, Vanhamäki Lasse Taksi, Vapari, Varax Products OY AB, Vimpelin Kala-Veikot ry, Vimpelin Listapalvelu Oy, Vimpelin Voima, Vimpelin Yrittäjät ja Winavalleys Inn AY.

Lappajärvi: Alasen kukkakauppa, Hoitola Henna, Hyvinvointikeskus Satumaa, InKauneus, Japo, Kesport Alajärvi, Lappajärven 4H, Lappajärven Konetyöstö, Lappajärven Värjäämö, Mäkelä Alu, S-market Lappajärvi, Urheiluhieroja Antti Isoperkkiö, VM-Carpet, Volcano Fur KY.

Alajärvi: Japo, K-Supermarket, Alajärven Osuuspankki, Woodsfield OY.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliKokoontumisrajoituksille esitetään jatkoa, lähialueiden heikentynyt tilanne huolettaa
Seuraava artikkeliKoronavirustartuntoihin vain yhden kasvu eiliseltä