2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki antoi uudet linjaukset

Aluehallintoviraston kokoontumisrajoituksen lisäksi alueellinen yhteistyöryhmä Nyrkki päivitti tänään antamiaan suosituksia yksityistilaisuuksista ja uskonnollista tilaisuuksista.

Nyrkin suositukset yksityistilaisuuksiin 1.3. saakka ovat, että yli kymmenen hengen yksityistilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi ja pienemmissäkin tilaisuuksissa noudatetaan turvavälejä ja käytetään maskeja.

MAINOS

Yksityistilaisuuksissa ja harrastustoiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota tilan kokoon, jotta turvavälit voidaan pitää.

Nyrkin suositukset uskonnollisiin tilauksiin 1.3. saakka ovat, että yli 20 hengen uskonnollisia tilaisuuksia ei suositella järjestettäväksi ja pienemmissäkin tilaisuuksissa noudatetaan turvavälejä ja käytetään maskeja.

Tilaisuuksissa on kiinnitettävä erityistä huomiota tilan kokoon, jotta turvavälit voidaan pitää.

Harrastustoimintaa koskeviin ohjeisiin tehtiin täsmennys. OKM:n linjauksen mukaisesti mahdollistetaan jääkiekon Suomi-sarjan harjoittelu- ja ottelutoiminta. Käytäntö on nyt yhtenäinen kaikissa sairaanhoitopiireissä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät