-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Penkkarit on penkkarit, vaikka korona muuttikin ohjelmaa!

Joona Finnilä ihastutti sädekehineen, ja nuori mies lupasikin suunnata penkkareista suoraan oppikirjojen pariin.

Lukioissa on tänään monin paikoin juhlittu perinteisiä penkkareita, mutta korona-ajan säännöin. Alajärven ja Vimpelin lukioissa varsinaista penkkariohjelmaa juhlittiin koulun sisäisenä tapahtumana ilman yleisöä. Myöskään tuttua penkkariajelua, saati nuorten suuntaamista abiristeilylle, ei tänä vuonna nähty.

Viehättävässä enkelin asussaan penkkareissa leijaillut abi Joona Finnilä Alajärveltä kertoo, että Alajärven lukiossa penkkareissa ei ollut mitään yhteistä teemaa, vaan kaikki pukeutuivat mieleisillään tavoilla.

MAINOS

Vaikka talven 2021 penkkarit jäävät historiaan, toivon mukaan ainutkertaisina, korona-ajan rajoituksin toteutettuina, niin Joonan mukaan päivä on ollut hauska ja penkkarit ovat silti penkkarit. Niihin on kuulunut saumattomasti hulluttelua muiden oppilaiden kanssa ja koulun sotkemista…

Penkkarien jälkeen ei suunnattu abiristeilylle, vaan lukulomalle. Kirjoitukset starttaavat jo maaliskuulla.

Tuula Jokiaho

Soinilaiset abit pukeutuivat penkkareissa Soini-tiimin asuun!
Asuja oli mitä erilaisimpia ja niihin oli panostettu paljon.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät