Lappajärven geolukion vanhat kruunattiin lukion hallitsijoiksi – ainakin hetkeksi!

Mainos[adrotate banner="3"]

Monet lukiolaiset murehtivat poisjääviä lukioperinteitä. Leirikouluja on jäänyt pitämättä, vanhojen tanssit siirtyvät loppukeväälle ja peukkuja pidetään, että ne pystyttäisiin edes silloin pitämään livenä.

Lappajärven geolukiossa haluttiin kuitenkin juhlistaa lukion jatkavia heidän päivänään perjantaina.
Aamupäivä geolukiolla meni jatkavien pitäessä ohjelmaa alkaville, kuten yleensä on tehty vanhojen päivänä.

MAINOS

Ruokailun jälkeen opettajat yllättivät erityisesti jatkavat opiskelijat, joille jaettiin opettajien tekemät kyltit. Kylttien tekstit toivat esiin opiskelijoiden positiivisia puolia ja onnistumisia.

Teksteinä oli mm. Taidokas taiteilija, Älykäs tieteilijä, Sympaattinen humoristi ja Hymyilevä tähtisilmä. Aamupäivällä jatkavat olivat jakaneet omat kylttinsä alkaville, mikä kuuluu Lappajärvellä vanhojen päivän rituaaleihin.

Kylttien jaon jälkeen jokaiselle jaettiin myös 6.-luokkalaisten tekemät kruunut sekä aurinkolasit vallan merkeiksi ja heidät julistettiin lukion hallitsijoiksi – ainakin hetkeksi.

Opiskelijat pitivät yllätyksestä kovasti ja heidän mielestään se oli huippujuttu. Kyltit otettiin hymyillen ja hyvillä mielin vastaan. Yksi opiskelija oli ollut etukäteen ihan varma, että opettajat tekevät heistä kyltit niin kuin he tekivät alkavista. Osui oikeaan!

Opiskelijat kommentoivat asiaa monin tavoin: Oli tosi mukana ja ihana yllätys! – Kyllä kelpasi, oli vastaus, kun kysyttiin onnistuimmeko ilahduttamaan heitä.

Mahtavaa – lisää tällaista! Tehdään ryhmäkuvasta luokkakuva, kun se virallinen oli niin vakava ja tylsä!

Opettajillakin oli päivässä hauskaa, kun he saivat nähdä miten otettuja opiskelijat olivat ja kuinka tohkeissaan he kylttejä ja kruunujaan toisilleen esittelivät. Positiivinen tempaus kannatti kaikin puolin!

MAINOS
Edellinen artikkeliSairaanhoitopiirissä eilen yhdeksän uutta tartuntaa
Seuraava artikkeliTeollisuuteen koulutetaan sata uutta osaajaa