-15.7 C
Alajärvi
tiistai 05.12.2023
MAINOS
MAINOS

Miia Koivulampi on kuvittanut Satusilta-hankkeen kirjan

Satusilta-hankkeen oma satukirja ilmestyy maaliskuussa. Kirjoitukset kirjaan on kerätty loppuvuoden aikana kirjoituskilpailulla.

 

Kirjaan valikoitiin 15 lyhyttä tarinaa, jotka sopivat erityisesti alle kouluikäisille ja alimpien luokkien oppilaille.  Kaikki tarinat ovat alajärveläisten ja vimpeliläisten oppilaiden kirjoittamia.

MAINOS

Lehtimäkeläinen Miia Koivulampi on tehnyt kirjaan värikkään ja iloisen kuvituksen. Miia käy Alajärven lukion ensimmäistä luokkaa ja tekee kuvitustöitä 4H-yrityksensä kautta.

– Aloitin 4H-yritykseni Art from Miian vuoden 2019 keväällä. Idean sain koulun seinällä olleesta 4H-yrittäjyydestä kertovasta mainoksesta.

– Ajattelin sen olevan hyvä tie lähteä tähtäämään kohti unelmia ja ansaita samalla omaa rahaa. Tässä on saanut tehdä monenlaisia töitä korteista ja kirjanmerkeistä aina muotokuviin ja nyt kuvituksiin, Miia kertoo.

Satujen silta -kirjaan tulee yhteensä 16 Miian tekemää kuvaa.

– Piirsin kuvituksia tähän projektiin koulupäivien jälkeen ja viikonloppuisin. Vaikka välillä on ollut todella kiireistä, projekti on antanut mahtavaa kokemusta kirjan kuvittamisesta. Lasten tarinoita on ollut ihana lukea, ja luoda hahmoja ja tapahtumia kuviksi.

Lahjakkaalla nuorella kuvittajalla on intoa jatkaa uusien töiden parissa.

– Tulevaisuudelle toivon uusia projekteja, jotka antaisivat taas mahdollisuuksia kehittyä ja tehdä lisää monen tyylisiä piirroksia.

Kati Keski-Mäenpää
Satusilta-hanke

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät