0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Marja-Leenalta debyyttisingle ”Tää on mun elämää”

Maaliskuun 12.päivänä julkaistava ‘Tää on mun elämää’ on Marja-Leenan debyyttisingle. Hän on 35-vuotias ja kotoisin Lempäälästä.

Marja-Leenan mies Elias Kortesalmi on lähtöisin Alajärveltä. Tulevan singlen musiikkivideon on kuvannut Alajärvellä asuva, Evijärveltä kotoisin oleva Risto Laukkonen.

MAINOS

Vappuaattona 2020 Marja-Leenan demonauhat kilahtivat Afterglow Music Oy:tä ja Recovery Recordsia luotsaavan Mikko Kangasjärven sähköpostiin. Vielä samana iltana Kangasjärvi lähetti vastauksen “Hyvän kuuloista musaa! Soitellaanko alkuviikosta?”

Siitä alkoi yhteistyö, ja hyvän suunnittelun jälkeen studioäänitykset tehtiin joulukuussa 2020. Marja-Leenan laulut ja niiden sanoitukset syntyvät yhteistyössä hänen miehensä Elias Kortesalmen kanssa, joka toimii myös tuottajana ja kitaristina.

Marja-Leenan musiikissa on kuultavissa vivahteita bluesista, popista, rockista ja reggaesta. Ensimmäiset laulut syntyivät jo vuonna 2015. Hänen sanoituksissaan käsitellään elämää ja sen herkkiä puolia sekä otetaan kantaa nykypäivän maailmaan.

‘Tää on mun elämää’ esittelee hienosti artistin ja kertoo hänen elämänsä kohokohdista ja unelmista.

– Sorrumme usein siihen ajatukseen, että kaikkien pitäisi elää jonkun tietyn kaavan mukaan, mutta meillä on kaikilla täysin erilaiset elämät, erilainen menneisyys ja haaveet. Jokaisen pitäisi elää juuri omanlaistaan elämää ja tehdä siitä itselle täydellistä, ei muille, Marja-Leena kertoo tulevasta julkaisusta.

Talvella 2019-2020 demoja ja lauluja tehtiin Villa Sprintteriksi nimetyssä pakettiautossa, joka palveli kahden ja puolen vuoden ajan kotina, liikkuvana toimistona ja kotistudiona sekä seikkailujen tukikohtana.

Tällä hetkellä Marja-Leena ja Elias asuvat vanhassa hirsitalossa metsän keskellä Tampereen lähiseudulla, johon he asettuivat syksyllä 2020. – Juoksevaa vettä ja sähköä ei ole, mutta tunnelmaa ja rauhaa sitäkin enemmän.

Marja-Leena toivoo kuulijoiden löytävän biisistä iloa, oivalluksia ja tienviittoja omaan elämään.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät