-8.5 C
Alajärvi
keskiviikko 07.12.2022
spot_img

Lappajärvellä hommattiin nuorille duunii!

Lappajärvellä järjestettiin torstaina nuorille pienimuotoiset messut ”Hommaa duunii”, johon yhdeksäsluokkalaiset, lukiolaiset ja Jamin opiskelijat tulivat käymään vuorotellen luokittain. Myös muille kävijöille oli varattu aikaa.

Vapaa-aikatoimen Anssi Kuusela teki nuorille kyselyä heidän toiveistaan, mitä Lappajärvi voisi heille tuottaa sekä tyytyväisyydestä Lappajärvi nuorille antamista palveluista.

Messut järjestettiin yhteistyössä ja mukana olivat JPYP, Lappajärven Yrittäjät, Lappajärven vapaa-aikapalvelut, Lappajärven seurakunta, Etsivä nuorisotyö, Ohjaamo Kauhava, ja Lappajärven 4H.

Eri messupisteillä annettiin ja jaettiin tietoa sekä kannustettiin nuoria etsimään kesätöitä ja tuettiin heitä kesätyön hakemisessa.

Lappajärven 4H-yhdistys toi pisteellänsä tietoa myös 4H-yrityksen perustamisesta. Lisäksi annettiin ideoita ja kannustettiin nuoria siihen, että omalla osaamisellaan voi tienata.

Hommaa duuni! -tapahtumassa kohdattiin kaikkiaan noin 60 nuorta. Tapahtuman aiheina olivat nuoret, työllisyys, kesätyöt, yrittäjyys ja nuorten palvelut.

Onnetar Ida Pakulla, Etsivän nuorisotyön Anna-Maija Kuusela sekä seurakunnan Maria Stenman arpoivat kaksi pizzalahjakorttia sekä kaksi herkkukassia osallistujien kesken.

sinua saattaisi kiinnostaa

- Ilmoitus -
- Ilmoitus -

Viimeisimmät