-22 C
Alajärvi
perjantai 08.12.2023
MAINOS
MAINOS

Lappajärvellä hommattiin nuorille duunii!

Lappajärvellä järjestettiin torstaina nuorille pienimuotoiset messut ”Hommaa duunii”, johon yhdeksäsluokkalaiset, lukiolaiset ja Jamin opiskelijat tulivat käymään vuorotellen luokittain. Myös muille kävijöille oli varattu aikaa.

Vapaa-aikatoimen Anssi Kuusela teki nuorille kyselyä heidän toiveistaan, mitä Lappajärvi voisi heille tuottaa sekä tyytyväisyydestä Lappajärvi nuorille antamista palveluista.

Messut järjestettiin yhteistyössä ja mukana olivat JPYP, Lappajärven Yrittäjät, Lappajärven vapaa-aikapalvelut, Lappajärven seurakunta, Etsivä nuorisotyö, Ohjaamo Kauhava, ja Lappajärven 4H.

MAINOS

Eri messupisteillä annettiin ja jaettiin tietoa sekä kannustettiin nuoria etsimään kesätöitä ja tuettiin heitä kesätyön hakemisessa.

Lappajärven 4H-yhdistys toi pisteellänsä tietoa myös 4H-yrityksen perustamisesta. Lisäksi annettiin ideoita ja kannustettiin nuoria siihen, että omalla osaamisellaan voi tienata.

Hommaa duuni! -tapahtumassa kohdattiin kaikkiaan noin 60 nuorta. Tapahtuman aiheina olivat nuoret, työllisyys, kesätyöt, yrittäjyys ja nuorten palvelut.

Onnetar Ida Pakulla, Etsivän nuorisotyön Anna-Maija Kuusela sekä seurakunnan Maria Stenman arpoivat kaksi pizzalahjakorttia sekä kaksi herkkukassia osallistujien kesken.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät