11.5 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Koronarokotuksien tukitehtäville haetaan vapaaehtoisia

Suomen Punaisen Ristin ja Vapaaehtoisen pelastuspalvelun (Vapepa) vapaaehtoiset ovat koronavuoden aikanakin auttaneet viranomaisia useissa psykososiaalisen tuen ja Kotimaan avun tehtävissä, ja jonkin verran alueemme vapaaehtoisille on tullut hälytyksiä myös poliisin johtamiin henkilöetsintöihin.

Nyt Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueen vapaaehtoisia on pyydetty valmistautumaan rokotuspaikkojen tukitehtäville.

Tehtävät sopivat kaikille, jotka terveytensä puolesta voivat ja haluavat osallistua esimerkiksi asiakkaiden neuvontaan ja ohjaamiseen rokotuspisteisiin. Jonkin verran saattaa tehtäviin kuulua myös liikenteen ohjaamista.

Ilmoittaudu resurssipankkiin

MAINOS

Tällä hetkellä kartoitetaan vapaaehtoisten määrää, tarkempi vapaaehtoisten tarve ja työvuorot selviävät myöhemmin rokotuspaikkojen suunnittelun edetessä. Rokotuspaikan toiminta ja tuen tarve voi kestää muutamista päivistä aina muutamiin viikkoihin.

Tukitoiminta toteutetaan viranomaisten pyynnöstä ja THL:n linjausten mukaisesti. Paikalliset vapaaehtoisjohtajat organisoivat käytännön tukitoimet SPR Länsi-Suomen piirin tukemana.

Ilmoittaudu halukkaaksi osallistumaan mahdollisiin tukitoimiin täällä: Alajärvi, Evijärvi, Lappajärvi, Vimpeli, Kauhava, Lapua, Kuortane, Soini, Alavus, Ähtäri: https://www.lyyti.fi/reg/KoronatukiEP2

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät