6.7 C
Alajärvi
perjantai 22.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Euroopan johtava kiinnitystarvikkeiden valmistaja Marcopol saapuu Suomeen ja Hoiskoon

Puolalainen kiinnitystarvikkeiden valmistaja rantautuu Suomeen ja sijoittaa pitkien neuvottelujen jälkeen Suomen pääpaikkansa Alajärvelle Hoiskoon.

Marcopol on globaali, laadukkaista kiinnitystarvikkeistaan tunnettu valmistaja, jolla on pitkä historia. Maailmanlaajuisesti myyntiä on jo yli 40 eri maassa ja tuotantoa kahdella omalla tehtaalla. Se toimittaa kiinnitystarvikkeita mm. huonekalu-, rakennus-, sähkö- ja autoteollisuudelle.

Suomen jakelun oikeudet on myönnetty Alajärveläiselle Marcopol Finland Oy.lle, joka vastaa koko Suomen myynnistä.

MAINOS

Marcopol Finland Oy:n toimitusjohtaja Mikael Saarelan mukaan koko Suomeen kohdistuva myyntioikeus on merkittävä tunnustus luottamuksesta heidän tekemiseensä.


Myynnin aloitus etenee vauhdilla koronatilanteesta huolimatta

Marcopol Finland on ottanut jo ensi askeleensa Suomen lanseerauksessa ja avajaisia vietetäänkin 9.4. Alajärvelle avautuvassa toimipisteessä.

Avainasiakaspäällikkö Mika Hautaniemen mukaan Suomessa on odotettu pitkään uutta toimijaa kiinnitystarvike alalle. Odotus on kuitenkin pian ohi.

– Tavoitteemme on tarjota suomalaisille asiakkaille erinomaista palvelua ja hyvää hinta-laatusuhdetta tuotekategorioissa.

Hautaniemi kutsuukin kaikki kiinnostuneet käymään avajaisissa tai olemaan yhteydessä. – Näemme Suomessa paljon potentiaalia ja olen otettu saadessani olla osa tätä matkaa.

Vienti- ja ulkomaiset markkinat liiketoiminnan kehittämisjohtaja Anastazja Janus Marcopolilta kertoo, että Marcopolilla on kattava tarjonta kiinnittimien ja kiinnityselementtien valmistus ja jakelu monille teollisuudenaloille yli 40 maassa ympäri maailmaa.

– Olemme erittäin iloisia voidessamme laajentaa kansainvälistä myyntiverkostoamme Marcopol Finland Oy:n kanssa ja tarjota laadukkaat tuotteemme suomalaisten asiakkaiden saataville.

– Marcopolilla on kaksi omaa tuotantolaitosta Puolassa, ja siellä on yli 12000 neliötä modernia varastoa ja noin 31000 kuormalavatilaa, mikä mahdollistaa korkean varastotason pitämisen yli 30000 tuotteen jatkuvalla saatavuudella 40 tuoteryhmässä, Anastazja Janus kertoo.

– Toivomme vilpittömästi, että nopeasti muuttuvissa olosuhteissa ja kiinnittimien ja kiinnikkeiden markkinoiden epävakaassa tilanteessa, Macropol voi olla hyödyksi ja auttaa nykyisiä ja uusia asiakkaitamme Suomessa.

– Marcopol pystyy varmistamaan toimitusketjun ja toimittamaan vakiotuotteet nopeasti, sekä valmistamaan tuotteita erikoistilauksesta huolehtien laadunvalvonnasta, tarjoamaan asiakaskohtaisesti räätälöidyt palvelut, mukaan lukien käyttövalmiit tuotesarjat.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät