12.6 C
Alajärvi
sunnuntai 24.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Haastekampanjalla tukea paikallisille yrityksille – palkintona lounashetki luonnossa kuntajohtajien kanssa

Koronaepidemian kanssa on eletty jo yli vuosi. Yrityksissä on noudatettu kuuliaisesti
viranomaisohjeistuksia, venytty ja ideoitu uutta, jotta liiketoiminta voisi jatkua.

Siivousta on tehostettu, käsien desifiointi mahdollistetaan ja turvaväleihin on kiinnitetty huomiota. Yrityksille on elintärkeää mahdollistaa asiakkailleen terveysturvallinen ja mahdollisimman helppo asiointi.

Kun asiakkaat vastavuoroisesti kantavat oman vastuunsa ja pitävät huolta hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta, turvaväleistä ja maskin käytöstä, turvaavat he itsensä lisäksi muiden asiakkaiden sekä yrittäjien terveyttä.

MAINOS

Vastuullinen toiminta tuottaa tulosta. Etelä-Pohjanmaan maakunnassa tautitilanne on rauhallinen, mistä kertoo myös ravintolatoiminnan vapautuminen kolmiviikkoisen rajoitusjakson jälkeen.

– Rajoitusten liennyttyä asiointi helpottuu, mutta tilanne erityisesti useissa kaupan ja palveluiden yrityksissä on haastava -jopa vaikea, kertoo Maria Ahvenniemi Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:sta (JPYP).

Alueen kuntajohtajat sekä JPYP Oy haastavat asukkaat tukemaan alueen yritysten elinvoimaisuutta omien voimavarojensa puitteissa.

– Tällä haastella haluamme viestiä terveysturvallisesta asioinnista sekä kivijalkaliikkeissä että yritysten verkkokaupoissa. Pohjimmiltaan tässä on kyse välittämisestä. Välitetään sekä yrittäjistä että palveluiden käyttäjistä, Ahvenniemi avaa haasteen taustoja.

Idea kampanjaan lähti kolmen kuntajohtajan hiihtomarssilta. JPYP ja alueen kunnat osallistuivat myös Suomen Yrittäjien Lähilauantai-päivään, jossa niin ikään nostettiin esiin lähipalveluiden merkitystä.

– Oman alueellisen haastekampanjan avulla haluamme aktiivisesti muistuttaa lähipalveluiden hyödyntämisestä jokapäiväisessä arjessa. Palvelut säilyvät ja kehittyvät, kun itse niitä käytämme, Ahvenniemi jatkaa.

Haastekampanja on voimassa 1.-18.4. Haastekampanjaan voi osallistua Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy:n Facebook-sivuilla. Kampanjan arvonnan palkintona on lounashetki luonnossa kuntajohtajien kanssa.

Arvonta suoritetaan 19.4. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti arvonnan päätyttyä. Haastekampanjan organisoi Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy yhteistyössä Alajärven kaupungin, Lappajärven, Vimpelin ja Soinin kuntien kanssa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät