-0.1 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Järvi-Pohjanmaalla ei uusia tartuntoja

Järvi-Pohjanmaan alueella ei ole todettu uusia koronavirustartuntoja maanantaihin mennessä. Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueella on todettu koko epidemian aikana 140 koronatartuntaa, eikä alueella tällä hetkellä ole yhtään henkilöä eristyksissä tai karanteenissa.

Tilanne on pysynyt Järvi-Pohjanmaan alueella rauhallisena jo pitkään. Etelä-Pohjanmaalla tiedotettiin tänään muutamista uusista positiivisista koronatapauksista liittyen mm. kotimaan matkailuun. On siten tärkeä edelleen jaksaa noudattaa rajoituksia ja annettuja suosituksia.

MAINOS

Koronavirustartuntaan sopivien oireiden kanssa ei saa mennä työpaikalle, kouluihin tai päivähoitoon.
Tällöin on hakeuduttava koronatestaukseen Järvi-Pohjanmaan flunssapoliklinikalle, ajanvaraus numerosta 06-2412 7700.

Julkisissa sisätiloissa on edelleen tärkeä käyttää suu-nenäsuojusta ja noudattaa turvavälejä. Kodin ulkopuolisia lähikontakteja kannattaa edelleen rajoittaa, koska vielä on olemassa riski epidemiatilanteen äkilliselle heikkenemiselle myös meidän alueellamme.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät