2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Alajärven kaupungin uudet verkkosivut julkaistaan tänään

Alajärven kaupungin uudet ja odotetut verkkosivut julkaistaan tiistaina 4.5. Sivut löytyvät entisestä osoitteesta alajarvi.fi. Sivut on toteutettu yhteistyössä Valakia Oy:n kanssa.

Kaupungin kotisivuista on pyritty tekemään aikaisempaa selkeämmät ja helposti saavutettavat. Myös yhteystietojen löydettävyyttä on kehitetty.

MAINOS

Asukkailta toivotaan palautetta erityisesti sivujen selkeyden ja palvelujen löydettävyyden kehittämiseksi. Palautteen voi lähettää kotisivujen palauteosion kautta!

Visit Alajärvi -verkkosivu

Alajärven kaupunki julkaisee toukokuun alkupuolella myös toisen verkkosivuston – Visit Alajärvi (visitalajarvi.fi). Sivusto palvelee erityisesti matkailijoita, mutta myös kaupungin asukkaita.

Sivulle kerätään yhteen alajärveläisiä palveluita – mm. ruokapaikkoja, kahviloita, nähtävyyksiä ja käyntikohteita. Visit Alajärvi -verkkosivujen sisältö tulee täydentymään kesän ja syksyn 2021 aikana.

Jos sinulla on tiedossa Alajärvellä hyvä käyntikohde, anna vinkkiä osoitteessa visitalajarvi.fi/ilmoitakayntikohde (sivu aukeaa viimeistään 6.5.!).

Etelä-Pohjanmaan matkailukalenteri

Visit Alajärvi -verkkosivustolla otetaan käyttöön Etelä-Pohjanmaan matkailukalenteri (https://www.epkalenteri.fi).

Kalenteri poimii Visit Alajärvi -sivulle Alajärvellä järjestettävät tapahtumat. Kaikkien tapahtumajärjestäjien, seurojen ja yhdistysten toivotaan lisäävän omia tapahtumiaan Etelä-Pohjanmaan matkailukalenteriin, jolloin saataisiin koottua kattavasti Alajärven tapahtumat yhteen paikkaan.

Ilmianna kaveri -kampanja!

Tiedätkö kaverin, jonka pitäisi asua Alajärvellä? Alajärven kaupunki haastaa Alajärven markkinointiin mukaan kaikki asukkaat – tekemään ilmiantoja kavereista, jotka asuvat liian kaukana.

Alajärven kaupunki haluaa lähestyä ilmiannettuja potentiaalisia uusia alajärveläisiä kertomalla pikkukaupungin mukavuuksista ystävällisellä kirjeellä ja kaupungin kesälehdellä.

Alajärven kaupunki toivoo, että nykyiset asukkaat lähtisivät mukaan markkinoimaan Alajärveä – eli tekemään ilmiantoja! Niitä toivotaan ajalla 6.–31.5. sivulle visitalajarvi.fi/ilmiannakaveri.

Ilmiantajien kesken arvotaan vuoden uinnit Alajärven uimahallissa!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät