3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Huutokauppa Alajärven nuorisoseuralla – myyntiin myös hirsinen aitta

Alajärven nuorisoseuralla järjestetään huutokauppa lauantaina 15.5. kello 11 alkaen.

Huutokauppaa varten otetaan vastaan lahjoituksia huutokaupattavista tavaroista tiistaina 11.5. kello 16-18 ja keskiviikkona 12.5. kello 16-18. Lahjoittaa voi ehjää tavaraa, huonekaluja sekä koneita ja laitteita, mutta ei vaatteita.

MAINOS

Huutokaupan tuotto käytetään Alajärven nuorisoseuran velkojen maksamiseen ja toiminnan hyväksi.

Huutokaupassa myydään myös Alajärven nuorisoseuran tontilla oleva hirsinen aittarakennus. Rakennusta voi käydä etukäteen katsomassa myös edellä mainittuina ilta-aikoina. Myös myynnissä olevat kansallispuvut huutokaupataan. Sekä aitalle että kansallispuvuille on asetettu lähtöhinta.

Alajärven nuorisoseura tarvitsee edelleen apua

Alajärven nuorisoseuran taloudellinen tilanne on haasteellinen, koska koronavuoden aikana ole ollut mahdollista vuokrata taloa eikä järjestää omia tapahtumia. Talon pitäminen kylmillään ei ole tullut kyseeseen, koska kylmä talvi aiheuttaisi suojelukohteena olevalle rakennukselle vahinkoa.

Aikaisemmin järjestetyt kirpputorit ovat tuottaneet noin 1300 euroa ja lahjoituksia on tullut 1300 euroa. Nämä tuotot on käytetty kaikki velkojen maksamiseen. Akuuttia velkaa on edelleen jäljellä noin 8500 euroa. Maksuaikaa on toukokuun loppuun asti.

Alajärven nuorisoseuran toiveena on, että alajärveläiset tarjoavat mahdollisuuksien mukaan apua tässä tilanteessa, jotta toimintaa voidaan jatkaa. Toiminnan jatkuessa se tulee painottumaan vahvasti lasten ja nuorten kulttuuriharrastustoimintaan, kuten teatteri- ja ilmaisutaidon harrastuksiin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät