-4.9 C
Alajärvi
torstai 22.2.2024
MAINOS

Peukku-kisat – uusi kilpailusarja!

Suomenselän alueen seurat Alavuden Urheilijat, Ähtärin Urheilijat, Kuortaneen Kunto, Virtain Urheilijat, Soinin Sisu, Töysän Veto, Lehtimäen Jyske ja Alajärven Ankkurit ovat päättäneet aloittaa uuden kilpailusarjan. Nimeksi on uuden yhteistyökumppanin mukaan annettu Peukku-kisat.

Aiemmin järjestetyt Viiskunta-kisat jäävät historiaan ja Peukku-kisat tulevat tilalle. Kilpailusarjalla on hyvin pitkät ja ansiokkaat perinteet. Seurat halusivat jatkaa perinnettä ja Peukku Etukortti lähti sponsoroimaan alueen seurojen yhteistä hanketta. Yhteistyön odotetaan lujittavan seurayhteistyötä erityisesti junioriyleisurheilussa.

MAINOS

Alueen seurojen juniorit pääsevät jatkossakin kisailemaan naapuriseurojen kilpailuihin. Peukku-kisat ovat matalan kynnyksen kilpailutoimintaa. Alueen seurojen urheilijoilta ei peritä ilmoittautumismaksuja, kunhan ilmoittautumiset on tehty ajoissa kilpailukalenterin kautta.

”Peukku” sponsoroi jokaiseen kilpailuun ja jokaiseen lajiin palkinnot kolmelle parhaalle alueen urheilijalle. Muualta kisoihin ilmoittautuneet maksavat ilmoittautumismaksun ja seurat palkitsevat nämä urheilijat halutessaan omin palkinnoin.

Jokainen seura järjestää kilpailut omalla kentällä. Kahdeksan erillisen kilpailun sarja tuo mukanaan jatkuvuutta toukokuusta syyskuuhun.

Lajit on valittu seuroittain ja lajikirjo on suuri. Tämä tukee lasten ja nuorten monipuolista ja pitkäjänteistä harjoittelua. Kisoissa on lajeja pääasiassa sisuikäisille 9-15-vuotiaille, mutta seurat voivat tarjota kilpailumahdollisuuksia myös vanhemmille urheilijoille.

Sisuikäisissä on potentiaalia, kuten on aina ollut. Tämän uudistuneen kilpailusarjan historiasta on noussut useita nuorten SM-kisamenestyjiä, Kalevan kisojen edustajia, mitalisteja sekä nuorten ja aikuisten arvokilpailuedustajia.

Samat mahdollisuudet urheilijoilla on edelleen, kunhan heille annetaan tilaisuuksia. Yleisurheilussa on useita mukavia ja mielenkiintoisia lajeja. Aina ei ole tavoitteena kilpailumenestys vaan hauskanpito hienon lajin parissa. Peukku-kisoissa voi kilpailla ihan vaan omaksi ilokseen hyvässä seurassa.

Uusi yhteistyökumppani tarjoaa sponsoroinnin lisäksi loistavan mahdollisuuden urheiluseuroille ja -joukkueille hankkia varoja omien kulujen kattamiseen. Ähtärissä ”Peukku” on tuottanut kolmen kauden aikana urheilun hyväksi jo kymmeniä tuhansia euroja.

Erinomaisen tuoton ja idean ansiosta varainhankinta on seuroille entistä helpompaa. Uusi sponsori toivookin yhteistyön myötä alueen urheiluseurojen ottavan ”Peukun” laajemmin käyttöön.

Suomenselän alueella n.300 yritystä tarjoaa etuja ”Peukun” urheiluseuroilta ostaneille. Käyttämällä ”Mukana Ollaan”-yritysten palveluja säästää ostaja kalenterivuoden aikana kortin hinnan takaisin.

Yritysten etujen kirjo on laaja, ”Peukulla” voit säästää auton huollossa, parturissa, ruokapaikoissa tai vaikka tilaamalla valmisbetonia! Yritykset pääsevät mukaan ilmaiseksi keksimällä tuotteesta tai palvelustaan edun.

Hankkimalla ”Peukun” parannat lasten mahdollisuuksia nauttia urheilun riemusta omalla paikkakunnallasi ja samalla pidät mukana olevat ”pienet kylät” ja urheiluseurat elinvoimaisina!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät