Perustava vahvistaa maarakennusosaamista ja laajentaa toimialuetta

Mainos[adrotate banner="3"]
Pohjarakentamisessa laadusta ei voi tinkiä. Oikeat materiaalit ja asianmukaisesti tehty työ takaavat huolettoman jatkorakentamisen.

Betoniperustusten ja -runkojen suunnitteluun, valmistukseen ja urakointiin erikoistunut Perustava-konserni laajentaa palvelujaan ja yhtiöittää vuonna 2019 alkaneen maarakennusliiketoiminnan.

Perustava Infra Oy tarjoaa niin pieniin kuin suuriin rakennushankkeisiin maarakennustyöt osana Perustavan perustusurakkaa. Samalla mäntsäläläisen Marila Transport Oy:n liiketoiminta siirtyy Perustavalle.

MAINOS

– Olemme Perustavalla tarjonneet maarakennuspalveluita nyt vuoden verran pienkohteisiin Heinolasta Helsinkiin välisellä alueella. Asiakkailta saadun palautteen perusteella rohkenemme vahvistaa otetta entisestään pohja- ja perustustöiden ammattilaisina.

– Yhä useampi rakentaja on valmis ulkoistamaan rakentamisen vaikeimman osa-alueen eli maatyöt ja perustukset – mieluiten yhdelle ja samalle toimijalle, kertoo konsernin emoyhtiö Perustava Group Oy:n toimitusjohtaja Markku Nenonen.

Perustavan kattavaan palveluun kuuluu tarvittaessa myös tontin raivaus.

Perustavalla uskotaan, että kiinteähintaiselle kokonaispalvelulle on kysyntää niin kertarakentajien kuin ammattilaistenkin keskuudessa.

Riittää, että asiakkaalla on tontti, sillä Perustavalta saa kaiken muun tarpeellisen ennen varsinaista rakentamista: maaperätutkimuksen ja pohjarakennesuunnittelun sekä maatyöt ja perustukset suunniteltuina ja materiaaleineen paikoilleen asennettuna.

Marila Transport Oy:n yrittäjäveljekset Joni ja Mika Marila tuntevat Perustavan pitkältä ajalta ja hyppäävät Infra-tiimiin innolla.


Perustava tarjoaa rakentajille kokonaispalvelun, joka sisältää maaperätutkimuksen, tarvittavat suunnittelut ja viranomaiskäynnit sekä maarakennustyöt ja perustukset tehtynä.

– Vahvuutemme maarakentamisessa on hyvä kalusto ja ajan kanssa hankittu osaaminen. Henkilöstömme on ammattitaitoista ja asiakassuhteet ovat pitkiä.

-Yhdessä Perustavan kanssa voimme kehittää koko toimialaa ja lähteä kasvattamaan asiakaslähtöistä liiketoimintaa, kertoo Joni Marila yritysjärjestelyn perusteita.

– Tärkeintä rakentamisessa on luottamus. Me tunnemme Marilan kanssa toisemme, mutta myös tavan hoitaa asiakkuuksia. Meitä yhdistää kunnianhimo asiakkaan palvelemisessa: työ tehdään kuin itselle ja se mikä luvataan, myös pidetään.

– Yhdistämällä voimamme Perustava Infrasta tulee vahvempi toimija rakennusalalle. Myös toiminta-aluetta laajennetaan merkittävästi Espooseen ja muihin EteläSuomen kasvukeskuksiin, iloitsee Perustava Infra Oy:n liiketoimintajohtaja Mika Kemppainen.

MAINOS
Edellinen artikkeliPeukku-kisat – uusi kilpailusarja!
Seuraava artikkeliKaikki Etelä-Pohjanmaan koronatartunnat muuntoviruksista