1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Hallintojohtajan viran hakuaikaa jatkettiin Soinissa

Soinin kunnanhallitus päätti kokouksessaan jatkaa hallintojohtajan viran hakuaikaa 17.5. saakka.

Ensimmäisellä hakukierroksella hakemuksensa jättäneet ovat edelleen mukana hakuprosessissa.

MAINOS

Kunnanhallitus päätti edelleen esittää valtuustolle, että pumptarck-hankkeelle myönnetään kuntarahaa 24209,25 euroa. Samoin kunnanhallitus myöntää Soinin Sisu ry:lle väliaikaisena rahoituksena korotonta antolainaa 96 837 euroa kohteen toteutukseen.

Tilapäislaina maksetaan kunnalle takaisin siinä vaiheessa, kun hankerahoitus on maksettu seuralle. Myönnetty hankerahoitus on vakuutena tälle kunnan myöntämälle tilapäislainalle.

Lisäksi valtuustolle esitetään, että vuoden 2021 talousarvion rahoitusosaan myönnetään 62000 euroa lisää määrärahaa antolainoihin. Em. toimenpiteiden toteutukseen liittyy ehto, että ne toteutetaan, mikäli Etelä-Pohjanmaan Ely-keskus myöntää hankkeelle anotun rahoituksen.

Päätettiin esittää valtuustolle, että Soinin kunta myy Lappajärven kunnalle yksitoista Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu oy:n osaketta 837,67 euron kappalehintaan.

Kunnanhallitus myönsi poikkeusluvan asemakaavasta kirkonkylän alueella hallin rakentamiseksi AO-alueelle.

Kunnanhallitus totesi, että kuntastrategian uusimiseen liittyen on käynnissä kuntalaiskysely. Strategiaa käsitellään myös erilaisissa esimiesten ja työyksiköiden kokouksissa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät