-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Voima-asennus Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Sähköasennus ja -urakointiyhtiö Voima-asennus Oy:n uudeksi toimitusjohtajaksi on 1.6.2021 alkaen nimitetty Sampo Niemitalo. Niemitalo seuraa työssä yhtiön pitkäaikaista toimitusjohtajaa Aulis Latvalaa.

Latvala työskentelee yhtiön palveluksessa syksyyn saakka, jonka jälkeen hänen on tarkoitus siirtyä eläkkeelle. Samassa yhteydessä myös yhtiön Vimpelin toimipisteen asennuspäällikkö Ari Matintupa jää pois asennustoiminnan tehtävistä ja siirtyy hoitamaan konserniyhtiö Trifitek Finland Oy:n toimintaa.

MAINOS

Jatkossa Vimpelin toimipisteessä asennustoiminnan asiakkaita palvelevat Sampo Niemitalo ja Janne Rantakangas sekä Lappajärven toimipisteessä Antero Väkeväinen.

Voima-asennus Oy on sähköalan yritys, jonka toimialaa ovat sähköasennukset, sähköurakointi ja tarvikemyynti sekä ilmalämpöpumppujen myynti ja asennukset.

Yhtiön toimipaikat sijaitsevat Vimpelissä, Lappajärvellä ja Ilmajoella, yhtiö toimii Etelä- ja Keski-Pohjanmaan alueella. Yhtiön palveluksessa on noin 20 sähköalan ammattilaista.

Yhtiö kuuluu Voima-konserniin, jonka emoyhtiö on Vimpelin Voima Oy, konserniin kuuluu lisäksi Trifitek Finland Oy, konsernin palveluksessa on noin 30 työntekijää.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät