12.8 C
Alajärvi
lauantai 30.9.2023
spot_img
MAINOS

Alajärven Ankkureiden lentopallojaosto palkitsi

Viime syksynä, kun koronatilanteesta johtuen Alajärven Ankkureiden juhla jouduttiin peruuttamaan, päätti lentopallojaosto pitää oman palkitsemistilaisuuden heti, kun se olisi mahdollista.

Tätä tilaisuutta jouduttiin odottamaan aina helatorstaille saakka, mutta se ei pelaajia ja palkittuja haitannut. Varsinkin, kun juhla sitten saatiin sen pitää aurinkoisessa säässä upeiden beach-kenttien läheisyydessä.

Alajärven Ankkureilla oli kaudella 19-20 kaikkiaan kahdeksan joukkuetta. Valitettavasti poikajoukkueet loistavat näinä aikoina poissaolollaan, mutta tyttöjoukkueita on ilahduttavasti mukana.

MAINOS

Lentopallojaosto muisti lentopalloperheenä Tuomo ja Tiina Haaviston perhettä.

Kausi päättyi monien joukkueiden osalta ihan kesken, sillä keväällä -20 lakkautettiin sarjatoiminnat.
Myös erittäin suosittu ja kauden kohokohta Power Cup jouduttiin peruuttamaan. Tämä oli monelle pelaajalle ja varmasti myös valmentajille ja huoltajille suuri pettymys.

Myös tällä kaudella on jouduttu harjoituksia ja pelejä peruuttelemaan, mutta sarjat saatiin onneksi käytyä loppuun, kun pelejä jatkettiin aina toukokuulle saakka. Power Cup tullaan tänä kesänä järjestämään Salossa, mutta ajankohta on siirretty heinä-elokuun vaihteeseen ja sarjoja on vain E-C ikäisille.

Upeita beach-kenttiä katsoessa virisi lentopalloväen keskuudessa ajatus, että jonkinmoista turnausta pyritään kesän aikana järjestämään.

Lentopallojaosto halusi muistaa lentopalloperheenä Tuomo ja Tiina Haaviston perhettä.

Tuomo on toiminut lentopallojaoston puheenjohtajana jo useamman vuoden ja lisäksi hän on ollut erittäin aktiivinen Alajärven Ankkureiden johtokunnassa. Tuomon ja Tiinan molemmat pojat ovat pelanneet lentopalloa ja myös valmentaneet nuorempia.

Tuomo on ollut valmentajana monissa poikajoukkueissa ja edelleenkin hän käy auttamassa muita valmentajia heidän harjoituksissaan. Tiina on aina valmiina auttamassa lentopallon järjestämissä tilaisuuksissa. He ovat kiitokset ansainneet, sillä tällaisia perheitä tarvitaan.

Joukkueista palkittiin seuraavasti:

F-tytöt/pojat (2 joukkuetta) Meri Yli-Sikkilä, Neea Sillanpää ja Aurora Antila sekä Aliina Viitasaari, Eevi Joensuu ja Roni Sillanpää.

E-tytöt (2 joukkuetta) Saana Hemminki, Nelly Sillanpää, Justiina Peltoniemi ja Maarit Saarela sekä Neea Hautakangas, Oona Sillanpää, Lotta Mäkelä ja Niina Raja-aho.

D-tytöt Fiona Yli-Sissala, Mirella Nygård, Olivia Mertaniemi ja Sanni Pitkäkangas sekä Ronja Turja, Mimosa Mäkelä, Olivia Rantalahti ja Milja Mäkiranta.

C-tytöt Inka Rajala, Essi Ylönen, Neea Raja-aho ja Veera Rullpakka.

B-tytöt Iidamaria Yli-Sikkilä, Lilja Lehtelä, Anna Leppälä ja Laura Peräsalo.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät