1 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Kesäkahvila Jemma palvelee Nelimarkka-museolla

Pop Up -kesäkahvila Jemma on avautunut Nelimarkka-museon terassilla. Kahvila toimii kesäkuukausien ajan museon ja Alajärven nuorisotoimen yhteistyöllä.

Kahvila palvelee museon asiakkaita ja tarjoaa viihtyisän pysähtymispaikan myös paikallisille ohikulkijoille kauniin järvimaiseman ja kahvikupposen äärellä. Kahvilayhteistyö tarjoaa kesätyöpaikan neljälle alajärveläiselle nuorelle.

MAINOS

Nuoret ovat olleet mukana kahvilan valmisteluissa alusta lähtien, toukokuussa he toteuttivat museon työpajassa hienon graffitin, turkulaisen graffititaiteilijan, Matti Lankisen ohjauksessa.

– Olemme iloisia tästä uudesta yhteistyöavauksesta Nelimarkka-museon ja Alajärven nuorisotoimen välillä. Yhteistyössä on voimaa. Haluamme että jokainen kesän kahvilakävijä saa mukaansa siemauksen tästä hyväntuulisesta energiasta, toteavat Nelimarkkamuseon museolehtori Elina Suutari ja Alajärven kaupungin nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperä.

Kahvilan erikoisuus on Frappe-jääkahvit, sekä herkulliset smoothiet. – Tarjoilemme myös paikallisen konditoria Kultahehkun uudistamia Nelimarkka-leivoksia ja pienen teerijärveläisen limonaditehtaan valmistamia marjalimuja.

Kesäkahvila on avoinna aina tiistaista perjantaihin kello 11-17.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät