11.3 C
Alajärvi
torstai 28.9.2023
spot_img
MAINOS

Pohditko tekemistä kesäksi? Hyppää kulttuurikartalle ja löydä aarre!

Etelä-Pohjanmaan kunnat järjestävät yhdessä Etelä-Pohjanmaan liiton kanssa kulttuurikartan aarteenetsintäkilpailun 18.-30.6.

Kulttuurikartan kohteisiin piilotetaan aarteita, joita kohteissa vierailevat saavat etsiä. Kohteista löytyy aarteita eli kortteja, joissa on ohjeet palkinnon lunastamiseen.

Kun löydät aarteen, muista ottaa se itsellesi, sillä jokainen aarre palkitsee vain ensimmäisen löytäjänsä. Kannattaa siis olla aloittamassa aarrejahtia heti kilpailun alkaessa huomenna 18.6. kello 12!

MAINOS

Jokaisesta Etelä-Pohjanmaan kunnasta löytyy aarre vähintään kahdesta kulttuurikartan kohteesta. Yhteensä aarteita on piilotettu yli 50. Kilpailuun voivat osallistua kaikki kulttuurikohteissa vierailevat.

Suunnista siis osoitteen www.epliitto.fi/kulttuurikartta kautta kulttuurikohteisiin kesäiselle aarteenetsintäseikkailulle!

Aarrejahdissa on monipuolinen palkintokattaus. Yksi onnekas aarteenetsijä voittaa Ähtärin kaupungin tarjoaman kahden hengen lahjakortin Hotelli Mesikämmeneen, joka sisältää myös aamiaisen ja pääsyn Mesikämmen-kylpylään.

Yöpyminen tapahtuu hotellin ainoassa alkuperäisessä, vuoden 1976 mukaisessa asussaan säilyneessä sviitissä nro 123. Lisäksi palkintoina on esimerkiksi leffalippuja ja lahjakortteja taide- ja kulttuurielämyksiin.

Lisää kilpailuun liittyvää infoa ja tietoa kulttuurikohteista löydät tililtä @kulttuurinpaikka ja kilpailun Facebook-tapahtumasta osoitteesta https://fb.me/e/5Kcxsc2LZ. Kilpailun säännöt löytyvät osoitteesta www.epliitto.fi/tiedotteet/kulttuurikartan-aarrejahti-kaynnistyy.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät