8 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Rokulipäivät viikonloppuna Alajärvellä

Perinteiset Rokulipäivät Alajärvellä tulevat taas! Viime kesänä Rokulipäiviä ei vietetty koronatilanteen vuoksi, mutta nyt luvassa on jälleen tekemistä ja markkinatunnelmaa kaikelle kansalle!

Tori on avoinna perjantaina 2.7. kello 9-18 ja lauantaina 3.7. kello 9-15.

MAINOS

Tuttuun tapaan päivät ovat myös täynnä monipuolista ohjelmaa. Perjantaina luvassa on mm. virtuaalijokkista Robocont rekassa Alvariinin luona ja päälavalla nähdään mestaritaikuri Tapio Salomaa ja GoldMiners, jonka musiikkigenrestä löytyy rock, pop, blues, coyntry ja jopa latinalainen musiikki.

Illalla lavan valtaa Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo Luojan kaunein ajatus -konsertillaan ja Alvariinissa keikan heittää RM Bilebändi.

Lapsia varmasti kiinnostaa, että vanhassa Matkahuollossa on iltapäivällä SPR:n Nallesairaala ja paloaseman takana olevalla kentällä on poniratsastusta. Myös Tivoli on auki koko päivän paloaseman takana olevalla kentällä.

Lauantaina on edelleen mahdollisuus kokeilla virtuaalijokkista ja päälavalla mm. Alavolin tanssiesitystä sekä alajärveläinen Annukka and the Band. Bändin musiikkityyli on pop-painotteista soulia ja rockia.

Päivään mahtuu myös Hirrenheiton MM-kilpailu Alvariinin takana olevalla nurmikentällä, Jokamiehen Rokulitriathlon Alajärven venesatamassa sekä monien ennätysten mies Jari Lampi yrittää rikkoa sotilaskyykyn maailmanennätystä. Ennätysyritys nähdään lauantaina Palotorin lavalla.

Lisäksi Alvariini laittaa pystyyn katutanssit Marjo & Maestrot tahdittamana. Marjo & Maestrot on Tanssiorkesteri, joka soittaa menevää tanssimusiikki ja iskelmää.

Nallesairaala palvelee jälleen iltapäivällä ja myös poniratsastusta ja tivolia on luvassa myös lauantaina!

Järviseudun mestari ratkotaan Rokulipäivillä

Rokulipäivillä ratkotaan osuuspankin edustalla 2.7. kello 14 alkaen myös Järviseudun mestari!

Lajeina kilpailussa ovat keihäs, napakymppi ja OP-ralli – kaikki urheilulajeja!

Kilpailussa mukana ovat mm. Alajärven Ankkurit edustusjoukkue, JPK edustuspelaajista Lauri Männistö, Joni Keränen, Paavo Sillanpää, Matias Viitasaari, Ankkurit Naisten sarjan pelaajista Amanda Tuomela, Oona Haapasalo, Veera Antila, Eucabeth Kivikangas (yleisurheilu), Antti Ihamäki (juoksu), Teemu Tuomela (yleisurheilu), Kati Salo (Body Fitness), Outload tiimi (Santtu Mattila, Valtteri Haavisto, Antti Isoniemi) sekä Jani Haapa-aho (painonnosto).

Alajärven seurakunta liikkeellä rokulilla!

Tuttuun tapaan Alajärven seurakunta pystyttää rokulikahviteltan keskustan palotorille 2.-3.7. välisenä aikana, jonne voi suunnata askeleensa kahvittelun, jutustelun ja iloisen kesätapaamisten merkeissä.

Toiminta pyörähtää käyntiin perjantai- ja lauantaiaamuina kello 9. Samoin seurakunnan ”liikkuvat kutsujat” sukkuloivat rokulialueella jakamassa kutsuja seurakunnan eri kesätapahtumiin. Kutsujat tunnistaa seurakunnan sinisistä nimikkoliiveistä.

Rokulisunnuntain 4.7. Tuomasmessu alkaa kello 10 Alajärven kirkossa ja sen toimittaa Terho Kanervikkoaho. Tuomasmessun musiikista vastaa Tuomaskuoro. Messun jälkeen on kahvitarjoilu.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät