-6.8 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Viimeiset kolme kertaa Mooseksen penninpyöritys Kätkänjoen kesäteatterissa

Alueellisesti suositun Kätkänjoen kesäteatterin 16. kausi on lopuillaan. Raimo Suurosen komediassa ”Mooseksen penninpyöritys” tapahtumat sijoittuvat värikkäälle 70-luvulle Mooses ja Alma Viinasen pihapiiriin ja kylänraitille.

Kun huhuja alkaa kiertämään rahoista ja lottovoittajista, ovat pian liikekannalla eritoten pankinjohtaja Loponen kuin myös riehakas motoristi, outo matkaaja, maanmittaaja, konekauppias, päivämies, piika, renki ja vähän Mannerheimikin.

MAINOS

Näytelmän rooleissa nähdään Teuvo Viitasaari, Mari Ylinen, Pentti Pykälämäki, Anneli Palolampi, Katja-Marja Ristolainen, Pekka Lyly, Tiina Pollari, Meiju Palomäki, Teijo Pienimäki, Teija Mesimäki, Emma Heikkilä ja roolinsijaisena Janne Vuorela. Näytelmän on ohjannut Janne Vuorela.

Seuraava esitys jo torstai-iltana

2020 kulttuuripalkinnolla huomioitu Kätkänjoen näytelmäryhmän kesän näytöksiä on jäljellä enää kolme – torstaina kello 19 ja sunnuntaina 11.7. kello 13 ja 19.

Järjestäjätahot toivovat katsojien tulevan paikalle terveinä ja flunssanoireettomina. Varaamalla etukäteen voit varmistaa pääsyn.

Näytökset järjestetään Kätkänjoen kylätalolla Alavudella (Takakakatu 92, 63430 Kätkänjoki). Koko näytelmäohjelmisto on nähtävissä katkanjoenkesateatteri.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät