11.4 C
Alajärvi
tiistai 26.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Ränkiviikko jatkuu monipuolisin ohjelmin

Perinteistä Ränkiviikkoa vietetään Lehtimäellä sunnuntaihin 11.7. saakka.

Tänään perjantaina 9.7. on kello 13 hautausmaakävely uudella hautausmaalla ja musiikkihetki kirkossa. Illalla kello 19 lauletaan kepeitä lauluja kesäiltaan Suninsalmen piha-alueella Jari Mäenpään ja kumppanien johdolla.

Huomenna lauantaina 10.7. luvassa on odotettu Ränkipäivä ja markkinat torimyyjineen ja lääketieteen tohtori Pekka Taipaleen pitämän juhlapuheen siivittämänä. Ekaluokkalaisille jaetaan polkupyöräkypärät ja esiintymislavalle nousee niin Lehtimäen mieskuoro kuin pelimannitkin sekä eri järjestöjä kertomassa toiminnastaan.

MAINOS

Markkinoilla käydään tikanheiton Lehtimäen mestaruuskisat ja TJ-Garnjetin pihassa on vanhoja autoja sekä Idän ihmeet -moottoripyöriä.

Luvassa on myös Ränkikaraokea Kalossissa ja illalla Ränkirock Suninsalmella.

Sunnuntaina 13.7. jumalanpalvelusta vietetään kotiseututalon pihapiirissä, jossa kirkkokahvien jälkeen alkaa kotiseutujuhla. Juhlapuhujana on diplomi-insinööri Heikki Härtsiä.

Viikon aikana on mahdollisuus tutustua Antti Maasalon taidepuistoon 10-11.7. kello 9-18, 100 taulun galleriaan 8.-10.7. iltapäivisin ja Sari Haapaniemen kesänäyttelyyn päivittäin kello 12-17.

Viikon järjestelyissä mukana on lukuisia eri toimijoita.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät