0.7 C
Alajärvi
lauantai 27.4.2024
MAINOS

Vimpelin Veto mukana Urheilukortin toiminnassa

Toukokuussa lanseerattu Suomen Urheilukortti on saanut nopeassa ajassa kymmeniä seuroja ja lajiliittoja hankkeen taakse. Myös lajikirjo on suuri, sillä mukaan on lähtenyt lukuisten lajien seuroja.

– Tähän mennessä Suomen Urheilukortti-sopimuksen on lähtenyt mukaan yli 50 seuraa, lajiliittoa ja urheiluyhteisöä ja uusia mukaan lähtijöitä tulee koko ajan lisää. Urheilukortilla on selkeä tilaus suomalaisessa urheilukentässä, Suomen Urheilukortin hallituksen puheenjohtaja Mikko Vanni kertoo.

MAINOS

Urheilukortti on urheilun taustavaikuttajien sekä urheiluorganisaatioiden yhdessä kehittämä mobiilikortti, joka innostaa kuluttajia kotikatsomoista eri lajien urheilutapahtumiin.

Urheilukortilla houkutellaan erityisesti uusia katsojia sekä lisätään ja monipuolistetaan jo urheilutapahtumissa käyvien kuluttajien tapahtumakäyntejä. Mobiilisovelluksen urheilukalenteri on veloituksetta ladattavissa, ja lisäksi Urheilukortin haltijoille tulee tarjolle runsaasti palveluja ja etuja.

– Suurista seuroista mukana ovat jo nyt jääkiekon liigaseuroista Tappara, Ilves, Ässät, Jukurit, HPK ja JYP sekä KHL-seura Helsingin Jokerit. Koripallosta mukana on mm. Helsinki Seagulls ja jalkapallosta HJK. Monilajiseuroista voidaan mainita Vimpelin Veto, lentopallon puolelta mukana ovat mm. VaLePa, Kokkolan Tiikerit, LP Viestija Vantaan Ducks, Vanni kertoo.

Kortin myötä urheilu ja liikunta saa neljässä vuodessa jopa 20 miljoonan lisärahoituksen toiminnalleen edellyttäen, että Urheilukorttien myynti nousee toivotulla tavalla 180000 korttiin kauden 2024-2025 aikana.

Lajiliitoista ovat Urheilukorttiin jo nyt ilmoittautuneet AKK, Amerikkalainen Jalkapallo, Ampumaurheilu, Judo, Taitoluistelu, Tanssiurheilu, Tennis ja yleisurheilu eli Suomen Urheiluliitto. Muita mielenkiintoisia uusia kumppaneita ovat myös Urheilumuseo ja Liikuntakeskus Pajulahti sekä Fressi kuntosaliketju. Myös mm. tennikseen, golfiin ja suunnistukseen tulee liittymään edullisia palveluja Urheilukortin haltijoille.

Urheilukorttia voi syksystä alkaen käyttää myös kuntosalikorttina. Suomen suurin kuntosaliketju Fressi ottaa kortin käyttöön kaikissa toimipisteissään, joita on jo 42 ympäri Suomea.

Yksi Urheilukortin tarjoamista tärkeimmistä ominaisuuksista on urheilukalenteri. Jokainen käyttäjä näkee kalenterista päiväkohtaisesti, millaisia urheilu- ja liikuntatapahtumia on tarjolla Urheilukortin kumppanilajien ja -seurojen toimesta.

Hankkiessaan 69 euron hintaisen Urheilukortin kuluttaja saa siihen viisi pääsylippua ja jatkossa myös muita palveluita. Yhden tapahtuman hinta kuluttajalle on 13,80 euroa. Urheilukorttiin mukaan tulevien tapahtumien pääsylippujen normaalihinta on 15-18 euroa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät