1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Lasten fillarikoulu polkaistiin käyntiin Alajärvellä

Järviseudun Pyöräilyseuran järjestämän lasten fillarikoulun ensimmäinen tunti pidettiin viime keskiviikkona. Fillarikoulu on tarkoitettu alakouluikäisille, pyöräilystä kiinnostuneille lapsille.

– Opettelemme turvallisen pyöräilyn perusteita sekä ajotaitoja, niin esteradoilla kuin maastossakin. Myös oman polkupyörän huoltoon annamme ohjeita ja neuvoja, kertoo fillarikoulun opettajana toimiva Markus Ojala.

MAINOS

Pääasia kuitenkin jokaisella kerralla on, että kaikilla on hauskaa ja ajotaidot karttuvat kuin siivellä. Täältä löytää myös kavereita ja voi saada pyöräilystä mukavan harrastuksen, Ojala tarkentaa.

Ensimmäiseen kokoontumiseen osallistui seitsemän lasta. Mukaan toimintaan pääsee vielä seuraavilla kerroilla, vaikka ensimmäinen tai toinenkin kerta olisi jäänyt välistä. Fillarikoulu kokoontuu maanantaisin kello 18 Alajärven keskustan pururadan parkkipaikalla ja koulua jatkuu 2. elokuuta saakka.

Fillarikoulu on ilmainen Järviseudun Pyöräilyseuran jäsenille, muille osallistumismaksu on 20 euroa kausi. Tutustumiskerta on kaikille ilmainen.

Järviseudun Pyöräilyseura on viime syksynä perustettu pyöräilyn yleisseura. Lisätietoja seuran toiminnasta löytyy osoitteesta jsps.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät