0.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Einari Vidgrén Säätiön kuljettajapalkinto Mika Hietakankaalle

Einari Vidgrén Säätiö palkitsee ansioituneita metsäalan osaajia jo 16. kerran. Säätiön päähuomionosoitus, Einarin Palkinto, myönnettiin Kimmo Hokkaselle, Metsäkone Hokkanen Oy:stä.

Elämäntyöpalkinnot osoitettiin Metsärautio Oy:n Paavo Rautiolle ja Metsäkoneurakointi Veljekset Eronen Ky:n Markku Eroselle.

MAINOS

Säätiö jakoi myös Einarin Kuljettajapalkintoja, joissa palkitsemisperusteina ovat korkealaatuinen ja asiakaslähtöinen työ, tinkimätön asenne työn laatuun sekä hyvä yhteistyö ja kommunikointi metsänomistajien ja muiden sidosryhmien kanssa.

Lisäksi Einarin ajatus Kuljettajapalkinnon perusteista oli aikoinaan selkeä: laadukkaan työn tekijät, joilla on hyvä asenne ja taito palvella asiakkaita, ovat palkintonsa ansainneet.

Säätiö palkitsi tänä vuonna 45 ansioitunutta metsäkoneenkuljettajaa 1500 euron Einarin Kuljettajapalkinnolla.

Kuljettajapalkinnon sai vastaanottaa yksi alan ammattilainen alueeltamme, Jykylä & Pojat Oy:llä työskentelevä Mika Hietakangas Lehtimäeltä.

Ponsse Oyj:n perustajan ja teollisuusneuvos Einari Vidgrénin vuonna 2005 perustaman Einari Vidgrén Säätiön tavoitteena on nostaa koneellisen puunkorjuun alalla tehtävän työn arvostusta sekä metsäalalla tehtävän vastuullisen ja kestävän kehityksen mukaista työtä.

Säätiö palkitsee vuosittain ansioituneita metsäalan osaajia verkon kautta haettavien stipendien sekä palkintojen kautta.

Säätiö haluaa kehittää koneelliseen puunkorjuuseen liittyvän yrittäjyyden tunnettuutta ja lisätä koneellisen puunkorjuun kiinnostavuutta työllistäjänä erityisesti nuorten keskuudessa.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät