12.6 C
Alajärvi
keskiviikko 27.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Kesäillan konsertti Vimpelin kirkossa

Vimpelin kirkossa järjestetään kesäillan konsertti keskiviikkona 14.7. kello 19. Illan aikana kuullaan kauneimpia ja herkimpiä klassisen ja hengellisen musiikin esityksiä pianolla ja uruilla soitettuna.

Ohjelmassa on muun muassa J.S. Bachin, Aarre Merikannon, Toivo Kuulan, Olavi Pesosen, Eero Erkkilän ja Sulo Salosen sävellyksiä.

Konsertissa urkuja ja pianoa soittaa nurmolainen 17-vuotias Viljo Harju. Nuoresta iästään huolimatta Viljo Harju on jo kokenut urkuri ja pianisti. Hän aloitti musiikkiopinnot 8-vuotiaana Seinäjoen seurakunnan musiikkikoulussa, josta jo vuoden kuluttua siirtyi Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston oppilaaksi.

MAINOS

Viljon urkujen soiton opettaja on musiikkiopiston rehtori Jarmo Anttila ja pianon soiton opettaja Risto-Matti Marin Helsingistä. Illan solisteina esiintyvät Tuula Harju, Antti Harju, Anna Harju ja Kai Jylhä.

Konsertti kestää noin tunnin. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Ostamalla viiden euron käsiohjelman voi tukea Vimpelin seurakunnan diakoniatyötä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät