6.9 C
Alajärvi
keskiviikko 29.5.2024
MAINOS
MAINOS

Soinin Markkinoilla viivyttiin ja viihdyttiin

Kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi iloitsi siitä, että oli jälleen mahdollista kokoontua markkinoille.

Soinin Yrittäjien järjestämät perinteiset kesämarkkinat kokosivat paikalle runsain mitoin soinilaisia ja kesäsoinilaisia nauttimaan viimein mukavasta markkinatunnelmasta, yhden kesän tauon jälkeen.

Markkinoilla siis viihdyttiin ja viivyttiin, olihan tuttujen tapaaminen ja kuulumisten vaihtaminen ainakin melkein yhtä tärkeää, kuin kaupanteko!

MAINOS

Kauppaakin markkinoilla kyllä pääsi tekemään, sillä paikalle oli saapunut mukava kattaus markkinamyyjiä. Lapsille oli tarjolla jos jonkinlaista kivaa kojua, metrilakua ja muuta mukavaa, kun taas vanhemmat saattoivat hankkia kotiin viemisiksi leivät ja pullat, pöksyt ja puserot tai vaikka uudet matot lattiaan!

Arpaonneaankin pääsi kokeilemaan Satakunnan Mummojen arpapisteellä, jolla kerättiin varoja Soinin omaishoitajille ja Soinin Yrittäjien kojulla sai arvailla grilliannoksen valmistajaa!

Väkeä markkinoille valui runsaasti aivan aamusta alkaen ja sää suosi markkinoita oivallisesti, olivathan pahimmat helteet väistyneet, mutta aurinko ei silti kadonnut pilvien taakse.

Markkinat avannut kunnanjohtaja Johanna Rannanjärvi yhtyi puheenvuorossaan varmaan jokaisen läsnäolijan ajatukseen siitä, miten mukavaa on olla markkinoilla ja palata siltä osin normaaliin. Soinin markkinat on järjestetty jo lähemmäs 20 vuotta ja aktiivinen yrittäjäyhdistys ja yrittäjät ovatkin Rannanjärven mukaan kunnalle elintärkeitä.

– Yrittäjät luovat kuntaan elinvoimaa, palveluja ja työpaikkoja. Siksi meistä jokaisen on myös tärkeää käyttää paikallisia palveluja.

Tuula Jokiaho

Eläkeliiton Soinin yhdistyksen makkarateltalla riitti kävijöitä, sillä grillatun makkaran tuoksu leijaili mukavasti koko liikekeskuksen piha-alueelle.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät