Kaksi jatkosopimusta Ankkureille

Mainos[adrotate banner="3"]

Miesten Ykköspesiksessä pelaava Alajärven Ankkurit on tehnyt kaksi tärkeää jatkosopimusta, kun Ankkureiden omiin kasvatteihin kuuluvat Juho Ihamäki ja Joona Peltokangas jatkavat joukkueessa myös kaksi seuraavaa kautta.

22-vuotias Ihamäki tunnetaan vaarallisena lyöjänä ja on kova pelote vastustajan ulkokentälle.

MAINOS

Ihamäki on lyönyt tällä kaudella pelaamissaan Ykköspesiksen otteluissa kunnarin ja 21 tavallista. Lyöjäjokerin roolissa pelaava Ihamäki taitaa myös ulkopelin salat ja on pelannut esimerkiksi kopparina ja pesävahtina.

– Mahtavat fiilikset saada jatkaa rakkaassa kasvattajaseurassa ainakin seuraavat pari kesää ja olla osana Ankkureiden nousua takaisin kohti pesäpalloilun huippua, Ihamäki toteaa.

Joona Peltokangas on puolestaan 18-vuotias ja viilettää nopeasti pesäväleillä.

Hän on tuonut kuluvalla kaudella kymmenessä pelaamassaan ottelussa 12 juoksua ja on ennen sunnuntaita Ankkureiden kolmanneksi paras etenijä. Hän onnistuu myös mailan varressa. Ulkokentällä nuorukaiselle tutuin paikka on kopparin tontti.

– Ankkurit on antanut minulle niin paljon, joten nyt on minun vuoroni antaa Ankkureille. Ankkurit kuuluu Superpesikseen ja haluan olla osana sitä taivalta, miettii Peltokangas, joka pelaa kuluvalla kaudella myös poikien Superpesistä Ankkureiden väreissä.

Ankkureiden Ykköspesis-joukkueen ottelut jatkuvat lauantaina vierasottelulla Ikaalisten Tarmoa vastaan. Kotijoukkue on sarjassa kymmenentenä 11 pisteellä.

Ankkurit on seitsemäntenä, pisteitä 16. Ankkureiden seuraava kotiottelu pelataan elokuun ensimmäisenä ja vastaan asettuu Laukaan Urheilijat. Ottelu alkaa kello 15.

MAINOS
Edellinen artikkeliLaskuvarjohyppyjä Menkijärvellä
Seuraava artikkeliSunnuntaina puhutaan hukkumisten ehkäisyn puolesta