Kuusela karsiutui keihäsfinaalista

Mainos[adrotate banner="3"]

Kuortaneen Kuntoa edustava vimpeliläislähtöinen keihäänheittäjä Toni Kuusela karsiutui Tokion olympiakisojen miesten keihäsfinaalista. Hän sijoittui karsinnassa 26:nneksi.

Kesäkuussa olympiarajan rikkonut ja henkilökohtaisen ennätyksensä 85,03 heittäneen Kuuselan parhaaksi tulokseksi Japanin kansallisstadionilla jäi karsintakierroksen toinen heitto, joka kantoi 76,96. Ensimmäisellään 27-vuotias urheilija heitti 72,75. Viimeisen heittonsa hän astui yli. Finaalipaikkaan olisi vaadittu 82,40 metrin siivu.

MAINOS

Suomalaisista ainoana miesten keihäsfinaaliin selviytyi Lassi Etelätalo, joka oli 84,50 kantaneella heitollaan karsinnan neljäs. Oliver Helander jäi Kuuselan tapaan karsintaan. Helanderin paras tulos oli 78,81, jolla heltisi karsinnan 17. sija.

Kuusela puhkaisi Tokion olympiarajan kesäkuun puolivälissä ja heitti samalla henkilökohtaiseksi ennätyksekseen 85,03.

Virpi Poikelin

MAINOS
Edellinen artikkeliKoulutyö jatkuu Aapiskujalla poikkeusjärjestelyin
Seuraava artikkeliKevyen liikenteen säännöissä kertaamisen varaa