-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Jemma-kahvilalla onnistunut kesä

Nelimarkka-museon ja Alajärven nuorisotoimen yhteistyönä syntynyt pop up -kesäkahvila Jemma oli huikea menestys. Aurinkoiset kelit suosivat kahvila-asiakkaita koko kesän ajan ja hittituotteeksi nousivat virkistävät jääkahvit ja näyttävät jäätelöannokset. Kahvilatoiminta tarjosi kesätyöpaikan yhteensä neljälle alajärveläiselle nuorelle kesä- ja heinäkuun aikana.
– Olemme todella ylpeitä siitä, miten taitavasti ja hienosti Jemman nuoret hoitivat hommat! Kaikki heistä olivat loistavia työntekijöitä ja meillä oli hauskaa, Nelimarkka-museon museolehtori Elina Suutari kertoo menneestä kesästä.

Heinäkuun työpari, Julia Latvala ja Katriina Herrala kertovat, että mukavinta työssä oli kuulla hyvää palautetta iloisilta asiakkaita.
– Oli myös niin kivaa nähdä pienten lasten iloiset kasvot kun he saivat käsiinsä värikkään, kermavaahdolla, nonparelleilla ja vaahtokarkeilla koristellun Unicorn-pirtelö, nuoret nauravat.

MAINOS

Jemman suosio kertoi Elina Suutarin mielestä siitä, että vastaavanlaiselle toiminnalle oli tarvetta Alajärvellä.
– Jatkamme ja kehitämme Alajärven nuorisotoimen ja Nelimarkka-museon yhteistyötä myös tulevaisuudessa. Seuraavat ideat ovat jo kehitteillä, myhäilevät Suutari, erityisnuorisotyöntekijä Siiri Ahopelto ja nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät