Vielä ehtii ilmoittautua mukaan insinöörin polkuopintoihin

Mainos[adrotate banner="3"]

Loppukevään ajan on Järviseudun alueella markkinoitu konetekniikan ja automaatiotekniikan insinöörien polkuopintoja, jotka SeAMK Tekniikka käynnistää Alajärvellä ja Kauhajoella.

Ilmoittautumislinkit opintoihin avautuivat tiistaina 10.8. aamulla kello 8. Opinnot herättivät kiinnostusta ja automaatiotekniikan opintopaikat täyttivät heti aamusta. Konetekniikan opintoihin on kuitenkin vielä muutama paikka vapaana.

MAINOS

Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Haku on auki vielä auki huomiseen perjantaihin 13.8. kello 15:een asti.

On tavallista, että hakutilanne elää jonkin verran ja sen vuoksi on mahdollista, että varasijaltakin voi vielä hyvin tulla valituksi.

Joten kannattaa ilmoittautua myös varasijoille. Jos saa opiskelupaikan varasijalta, tulee opiskelupaikka ottaa vastaan 24 tunnin sisällä, muutoin se menee seuraavalle varasijalla olevalle.

Ilmoittaudu NYT!

Polkuopintojen ilmoittautumislinkit löytyvät SeAMKin nettisivuilta www.seamk.fi/polkuopinnot

Insinööriopintojen aloitus

Polkuopinnot alkavat torstaina 19.8. kello 16.15. Verkkovälitteinen teoriaopetus on pääsääntöisesti torstai- ja perjantai-iltaisin ja muutamana lauantaina.

Opiskelu tapahtuu pienryhmissä Alajärvellä ja osin itsenäisesti etäyhteyden kautta. Opintoihin sisältyy läsnäoloa vaativia laboratorioharjoituksia, jotka toteutetaan Seinäjoella. Opinnot toteutetaan hybridiopintoina ja ne voi suorittaa työn ohessa.

MAINOS
Edellinen artikkeliAutokauppa jäi heinäkuussa viime vuotta vaisummaksi
Seuraava artikkeliKoronan ilmaantuvuus jo liki 70 Etelä-Pohjanmaalla