3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Ankkurijoukkue Seuracupin finaalissa!

Alajärven nuoret kilpailivat mainiosti Pohjola Seuracupin A-sarjan finaalissa, joka järjestettiin viikonloppuna Laitilassa.

Nuori 23 urheilijan joukkue taisteli lopullisen sijoituksen sijalle 11, kun kahden piirikisan jälkeen sijoitus oli 16. Täyden joukkueen koko tässä 11-17 -vuotiaiden kilpailussa on 32, joten monta lajia jäi kokonaan täyttämättä.

MAINOS

Useat nuoret kilpailivat lisäksi vanhemmissa sarjoissa ja itselleen vieraassa lajissa Tästä huolimatta iloiset urheilijat hankkivat toisiaan tsempaten sijoituspisteitä tasaiseen tahtiin tuloksena hienoja venymisiä ja kaikkiaan peräti 12 omaa ennätystä!

Päivän komeimmasta suorituksesta vastasi Hanna Siirilä, joka tempaisi T13 sarjan moukarin lajivoiton ja paransi samalla omissa nimissään ollutta 12-vuotiaiden kauden kotimaista kärkitulosta ja Ankkureiden seuraennätystä lukemiin 43,57 m.

Toisen arvokkaan lajivoiton otti Ilona Takala T15 seipäässä tuloksella 280, joka sivusi hänen omaa ennätystään. Hyvät sijoitukset nappasivat myös Seliina Kuoppa-aho (T15 sarjan 1000 m kävelyssä 2.), Nelly Sillanpää (T11 sarjan keihäässä 3.) ja Milja-Maria Lahti (T15 sarjan 100 metrillä 3.).

Olavi Yli-Mannila jätti jäähyväiset (M17 kuulassa 4.) edustettuaan Ankkureita peräti 9 kesänä seuracupin kilpailuissa. Kaikki muutkin Ankkuriedustajat hoitivat suorituksensa varsin mallikkaasti!

Joukkueen tsempparina palkittiin Elias Onditi, joka oli uurastanut kaikissa kuluneen kesän seuracupin kisoissa valmiina lajiin kuin lajiin.

Vaikka matkaan oli lähdetty aamulla varhain, niin siitä huolimatta iloinen laulu kantoi bussin perältä lähes koko paluumatkan!

Sari Yli-Mannila

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät