-5.8 C
Alajärvi
tiistai 16.4.2024
MAINOS

Matias Rinta-aholle jatkosopimus Vetoon

Vimpelin Veto on tehnyt miesten Superpesis-joukkueen kannalta merkittävän pelaajasopimuksen. Joukkueen runkopelaajiin kuuluva Matias Rinta-aho jatkaa kasvattajaseuransa riveissä kausilla 2023 ja 2024. Rinta-ahon ja Vedon viime syksynä allekirjoittama pelaajasopimus on voimassa tämän ja ensi kauden.

29-vuotias sieppari löi tämänvuotisessa miesten Superpesiksen runkosarjassa 2+60=62 juoksua ja oli lyöjätilaston seitsemäs. Hän oli miesten Superpesiksen numerolla lyövistä pelaajista paras, kotiutusprosentin ollessa 66. Mainiossa pelivireessä tällä kaudella ollut Rinta-aho valittiin heinäkuun parhaaksi pelaajaksi miesten Superpesiksessä.

MAINOS

Matias Rinta-aho debytoi Vedon Superpesis-joukkueeseen kaudella 2009, jolloin hän pelasi kaksi ylemmän loppusarjan ottelua. Hän on edustanut miesten Superpesiksessä Alajärven Ankkureita neljässä ottelussa kaudella 2013 ja Kouvolan Pallonlyöjiä kaudella 2015. Miesten Itä–Länteen Rinta-aho on valittu kaksi kertaa. Hän oli mukana Lännen joukkueessa elokuussa Porissa pelatussa arvo-ottelussa.

Rinta-aho joukkuetovereineen pelaa parhaillaan miesten välieräsarjaa Kouvolan Pallonlyöjiä vastaan. Torstaina Saarikentällä voittanut KPL johtaa ottelusarjaa voitoin 2–1. Rinta-aho löi kolmannessa välieräottelussa yhden juoksun. Seuraavan kerran joukkueet kohtaavat lauantaina Kouvolassa. Loppuottelupaikka irtoaa kolmella voitolla.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät