Operaatio Joulun Lapsi 2021 käynnistyy Soinissa

Mainos[adrotate banner="3"]

Operaatio Joulun Lapsi on käynnistynyt 26. kerran. Patmos-Lähetyssäätiön kautta muistamme Euroopan köyhimpiä lapsia Romaniassa, Moldovassa ja Virossa.

Kenkälaatikollinen lahjoja voi koostua seuraavista tuotteista: Vaatetta (esim. sukat, käsineet, pipo, pitkähihainen paita ), hygieniaa (hammasharja, palasaippua, hiusharja ), leluja (pehmo, auto, nukke, nalle) tai koulutarvikkeita (penaali, vihko, värit, kynä, kumi, teroitin).

MAINOS

Pakettiin voi laittaa myös muuta lapsille mieluista (tarroja, koruja, taskulamppu ja patterit, rullamitta), isommille taskulaskin tai jalkapallo (nro 3 mahtuu laatikkoon, pumppu mukaan ).

Lopuksi laatikon kanteen merkintä ikäryhmästä. Ikäryhmät ovat 2-4 / 5-9 / 10-14 vuotta, tyttö vai poika.
Mutta tarkemmin kuin ennen, ympyröi se numero, joka on lähempänä lapsen kokoa. Esimerkiksi pakettiin 6-vuotiaalle ympäröidään numero 5 ja 8-vuotiaalle ympäröidään luku 9.

Laatikoita saa nyt Soinissa Kirjastosta. Sinne tulee myös lipas rahalahjaa varten ja sinne saa palauttaa valmiit laatikot sekä tavaroita.

Jos korona estää ihmisten rajanylityksen, laatikot kuitenkin lähetetään ja jaetaan lapsille kohdemaassa seurakuntien ja sosiaalityöntekijöiden avulla. Lisätietoja Anni, p 040 052 7043.

MAINOS
Edellinen artikkeliEnsirekisteröitävien sähköautojen autovero poistuu
Seuraava artikkeliVeto pronssipeliin Jymyä vastaan