-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Veto pronssipeliin Jymyä vastaan

Vimpelin Vedon Superpesis-miehistö pelaa kauden 2021 päätteeksi pronssiottelussa. Joukkue hävisi lauantaina pelatussa neljännessä välieräottelussa Kouvolan Pallonlyöjille 2–1s 2–1s (3–2, 2–3, 1–0). Supervuoroon asti edenneessä pienten marginaalien ottelussa Vedon sisäpeliä kannatteli jälleen kerran Janne Mäkelä, joka löi ottelussa neljä juoksua. Alajärven Ankkureiden kasvatti, kotijoukkueen lukkari Janne Kivipelto oli elementissään lautasen ääressä ja hankaloitti lukkaroinnillaan Vedon sisäpeliä. KPL eteni 3–1-otteluvoiton turvin finaaliin, jossa se saa vastaansa Matti Iivarisen johtaman Manse PP:n.

Neljättä kertaa peräkkäin pronssiottelussa pelaava Veto taistelee mitalista rakasta vihollista eli Sotkamon Jymyä vastaan. Jymy hävisi oman välieräsarjansa Manse PP:lle 0–3. Ensimmäinen pronssiottelu pelataan Saarikentällä keskiviikkona 15.9. kello 16. Toinen pronssiottelu on vuorossa Sotkamossa lauantaina 17.9. kello 15. Tarvittaessa pelataan vielä sunnuntaina 18.9. Saarikentällä. Pronssimitaleiden kohtalo ratkeaa kahdella voitolla.

MAINOS

Vedolla ja Jymyllä on yhteistä historiaa Superpesiksen ratkaisupeleissä. Joukkueet kohtasivat vuosina 2011–2017 finaaleissa, Vedon juhliessa kultaa kausien 2016 ja 2017 päätteeksi. Syksyllä 2018 Veto katkaisi Jymyn 18 mitalin putken sysäämällä kainuulaiset neljänneksi. Jymy voitti hopeaa vuonna 2019 ja jätti puolestaan Vedon pronssipeleihin viime syksynä. Sen ottelusarjan Veto vei Joensuun Mailaa vastaan otteluvoitoin 2–1.

Virpi Poikelin

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät