-8.6 C
Alajärvi
lauantai 02.12.2023
MAINOS
MAINOS

Alajärveläisillä viiden mitalin reissu Senioriliiton valtakunnalliseen keilakilpailuun

Kansallisen senioriliiton valtakunnalliset keilakilpailut järjestettiin tänä vuonna 28.8. Hämeenlinnassa. Alajärveläiset lähtivät reissuun kuuden miehen porukalla ja tuloksena oli mittava kasa pokaaleja!

– Järvi-Pohjanmaan seniorit ry:n keilaajat ovat ennenkin menestyneet valtakunnallisissa kisoissa hyvin, mitaleja on aina ollut tuomisena, kertoo yhdistyksen tiedottaja ja liikuntavastaava Teuvo Kangas.

MAINOS

Kohti Hämeenlinnaa, Lammin seudun kansallisten senioreiden isännöimiä kisoja Alajärveltä lähtivät nyt Raimo Rajala, Mauri Saukko, Raimo Leppäaho, Seppo Selkee, Seppo Juuperi ja Teuvo Kangas.

Kisaa käytiin viidessä eri sarjassa, miehet henkilökohtaiset sarjat yli ja alle 75 -vuotiaille, parikisassa yli ja alle 75 -vuotiaat sekä nelihenkisin joukkuein. Vastaavat sarjat oli tarjolla myös naisille.

Alajärveläisistä Raimo Rajala voitti alle 75-vuotiaiden henkilökohtaisen mestaruuden ja yli 75-vuotiaissa Mauri Saukko oli kolmas.

Parikisassa alle 75-vuotiaiden sarjassa Raimo Rajala ja Raimo Leppäaho nappasivat voiton ja yli 75-vuotiaissa Mauri Saukko ja Teuvo Kangas ottivat niin ikään parikisan mestaruuden.

Joukkuekisassa, jossa mukana olivat Raimo Rajala, Raimo Leppäaho, Seppo Selkee ja Seppo Juuperi, tuloksena oli kolmas sija!

Joukkue oli syystäkin tyytyväinen kisamenestykseen, sillä uudella radalla keilaaminen on aina hankalampaa kuin tutulla radalla Alvariinissa.

Kansallisen senioriliiton valtakunnalliset keilakilpailut ovat keilaajien vuotuiset pääkilpailut, mutta lisäksi he kilpailevat myös piiritasolla. Pohjanmaan alueella on pm-kisat vuosittain ja myös niistä on saatu hyvää menestystä.

Mukaan toimintaan!

Keilaamista on Alvariinissa harrastettu senioreiden toimesta siitä alkaen, kun keilaradat sinne saatiin. Ennen koronaa porukassa oli 10-12 aktiivista keilaajaa, mutta väki väheni koronatauon myötä ja nykyisin keilaajia käy 6-8.

Treenit on joka tiistai ja perjantai, uutta väkeä otetaan mieluusti porukkaan mukaan!
Myös syyskauden jumpat ovat nyt käynnistyneet, samoin allasjumpat. Sekä jumpat että allasjumpat ovat osoittautuneet suosituiksi ja ryhmät ovat täynnä.

– Meille on lisäksi tulossa 23.9. ulkoilupäivä Lehtimäen Valkealammella. Silloin kaikkien jäsenten kannattaa lähteä liikkumaan yhdessä, tarjolla on lyhyempää ja pidempää reittiä, osa sopii hyvin myös sellaisille, jolla on rajoitteita liikkumisen kanssa, Kangas muistuttaa ja toivoo, että seniorit muutenkin lähtisivät nyt rohkeasti mukaan toimintaan.

– Rohkasti Seniori -kampanjalla yritetäänkin nyt aktivoida porukkaa liikkeelle, ettei kukaan jäisi yksin neljän seinän sisälle!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät