10.7 C
Alajärvi
torstai 23.5.2024
MAINOS

Alajärvi testaa uutta nuorisotiedottamisen mallia

Alajärven nuorisopalvelut aloittaa uuden kokeilun tehostaakseen nuorisotiedottamista. Alajärven kaupungin nuoriso-ohjaaja Tuomas Lahdenperä ja erityisnuorisotyöntekijä Siiri Ahopelto aloittavat Totuuden metsästäjät -nimisen podcastin tekemisen syksyn aikana. Podcast tulee saataville monille erilaisille podcast-alustoille. Podcastin on tarkoitus tiedottaa nuorisolle tärkeistä teemoista viihteen kautta.
– Podcastin teemoja tulevat olemaan muiden muassa päihteet, seksi ja seksuaalisuus, digipelaaminen, liikunta ja hyvinvointi, nuorisotyö, Ohjaamo ja uraohjaus, kertoo Siiri Ahopelto.

Podcastiin saadaan vieraita muiden muassa poliisista, kaupungilta, Seinäjoen koulutuskuntayhtymältä eli Sedulta, työ- ja elinkeinopalveluista ja monilta muilta asiantuntijatahoilta.

MAINOS

Lokakuussa käyntiin

Podcastin julkaiseminen on tarkoitus aloittaa lokakuun puolessa välissä. Jaksoja ilmestyy kerran viikossa. Podcastia markkinoidaan syyskuun aikana sosiaalisessa mediassa. Totuuden metsästäjät -podcastilla onoma oma Instagram-tili, jonne ilmestyy Totuuden metsästäjät – Essonbaari edition -niminen pieni videosarja. Sarjan nimi tulee Facebookissa olevasta ryhmästä nimeltä Alajärvi essonbaari facessa – hyviä ideoita. Videosarjoissa etsitään vastauksia ryhmässä esitettyihin kysymyksiin.
– Essonbaari edition tehdään pilke silmäkulmassa, mutta tavoitteena on silti yrittää löytää kysymyksillä totuuden mukaiset vastaukset, vaikka aina se ei onnistu, kertoo Tuomas Lahdenperä.

Podcastin luvataan jatkuvan keväällä, mikäli syksyn jaksot tuovat hyviä tuloksia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät