13.8 C
Alajärvi
perjantai 24.5.2024
MAINOS

Maakuntavaltuusto valitsi puheenjohtajistonsa sekä jäsenet maakuntahallitukseen ja tarkastuslautakuntaan

Etelä-Pohjanmaan maakuntavaltuusto valitsi 11.10.2021 pidetyssä kokouksessaan puheenjohtajiston toimikaudekseen 2021–2025. Lisäksi se valitsi jäsenet ja puheenjohtajiston Etelä-Pohjanmaan maakuntahallitukseen sekä jäsenet tarkastuslautakuntaan.

Maakuntavaltuuston puheenjohtajisto 2021–2025: Puheenjohtaja Mikko Savola (kesk.), I varapuheenjohtaja Paula Sihto (kesk.) ja II varapuheenjohtaja Harry Wallin (sd.).

MAINOS

Etelä-Pohjanmaan maakuntahallituksen puheenjohtajisto 2021–2025: Puheenjohtaja Kai Pöntinen (kok.), I varapuheenjohtaja Riitta Kangasluoma (ps.) ja II varapuheenjohtaja Marja-Leena Laakso (kesk.).

Jäsenet: (suluissa henkilökohtainen varajäsen) Keskusta Laakso Marja-Leena (Ala-aho Ville), Oja-Lipasti Sari (Hella Pekka), Kujanpää-Mannila Mervi (Ranto Ahti), Liinamaa Tapio (Annala Annukka), Nuottivaara Esa (Niemi Anne), Saarikoski Matti (Ylikantola Susanna), Kokoomus Pöntinen Kai (Kuisla Reima), Ylisiurua-Hemminki Satu (Varila Riikka), Janhunen Kari (Yli-Rahnasto Sami), Perussuomalaiset Kangasluoma Riitta (Karlström Sari), Paukkunen Yrjö (Muurimäki Mika), Kristillisdemokraatit Nummensalo Kati (Ahopelto Pentti) ja Sosiaalidemokraatit Kivinummi Kari (Kivikangas Emma).

Tarkastuslautakunnan jäsenet: Keskusta Ammesmäki Anita (Gray Jenni), Jaakkola Pia (Rinta-Kiikka Leena), Niemistö Jaakko (Akonniemi Tapani), Kokoomus Nevanperä Toni (Korpi Lea), Perussuomalaiset Valtamäki Erkki (Hyvönen Ilkka).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät