-15.7 C
Alajärvi
tiistai 05.12.2023
MAINOS
MAINOS

Neste Alajärvi Teboilin lipun alle

Yli 30 -vuotinen yhteistyö tulee päätökseensä ja uusi tarina alkaa, kun Neste Alajärvellä toteutetaan muutostyöt 1.-2.11. yrityksen siirtämiseksi Nesteen väreistä Teboilin lipun alle.

Kauppias Jari Hämeenniemi kertoo, että huoltoasema paikalla on ollut jo yli 40 vuoden ajan. Aluksi paikalla oli Union. 80-90 lukujen taitteessa Neste osti Union -ketjun ja tuolloin myös Alajärvellä Unionista tuli Neste.

MAINOS

Tämä vuosikymmenten yhteistyö tulee nyt päätökseensä Nesteen uuden strategian myötä. – Mielellämme olisimme jatkaneet Nesteenä, mutta uudet tuulet puhaltavat ja päättyvää sopimustamme ei enää uusittu, Hämeenniemi kertoo. Sama tilanne odottaa lukuisia muitakin nykyisiä Neste-kauppiaita sopimusten umpeutuessa.

– Saimme vihiä asiasta jo vuosi sitten ja niinpä olemme neuvotelleet aktiivisesti muiden toimijoiden, kuten ST1:n ja SEOn kanssa. Teboilin kanssa pääsimme meitä parhaiten palvelevaan sopimukseen, eli saimme sen mitä pyysimmekin ja toiminta voi jatkua ennallaan.

Hämeenniemi vakuuttaakin, että vaihdos tarkoittaa asiakkaan kannalta lähinnä vain sitä, että kyltit ja värit vaihtuvat. Bensanmyynti jatkuu, kahvila- ja ravintolapalvelut jatkuvat, Rolls ja Kotipizza ovat ja pysyvät… eli palveluihin ei tule mitään muutoksia, enintään vähän uutta.

– Saamme tänne Teboil -ketjun keittiömaailman. Katsomme mitkä sen tuotteista palvelevat parhaalla tavalla meidän asiakkaitamme ja otamme ne mukaan valikoimiimme. Muistakin Teboileista tuttuja annoksia tarjontaan tulee 5-8 kappaletta.

Vaikka uusi ketju tulee näkymään keittiön valikoimissa, se ei tarkoita omaleimaisuuden poistumista.

– Meillä on vapaus tehdä omia juttujamme, mutta ketjulta saamme nyt vinkkejä, ostoetuja tai vaikkapa valmiit listat, joita voimme hyödyntää valintamme mukaan osittain tai sellaisenaan.

Jotkut asiakkaat ovat kyselleet ns. ”Plussapisteiden” perään, ja niitä toki ei Teboililla ole tarjolla. Nesteen plussaostoedut eivät kuitenkaan viime uudistusten jälkeen ole olleet asiakkaille kovin merkittäviä, sen sijaan Teboilin heti mukaan saatavalla kanta-asiakaskortilla saa suoraan kahden sentin hintaedun polttoaineiden päivän hinnasta.

– Korttiin voimme yhdistää myös muita etuja. Kortti toimii kaikilla Teboileilla kautta Suomen, Hämeenniemi muistuttaa.

Avajaiset uudelle Teboil -asemalle on luvassa sitten, kun kaikki asian vaatimat muutostyöt on saatu valmiiksi, ja toki koronatilannettakin seuraillen.


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät